Здравейте! След едномесечно отсъствие отново съм сред вас

! В последно време все не можех да се организирам и денят не ми стигаше

. Не успявах изобщо да се добера до компютъра. Или приготвях багажи за поредното пътуване, или пък разтоварвах чанти. После дойде началото на учебната година и тичането по книжарници за тетрадки, блокчета и боички. Като капак на всичко и детето се разболя. Вече втора седмица се мъчи с този вирус, но лекарката отказва да й включи антибиотик, казва, че ще се справи, а и иска да я запази за зимата. Май наистина ще излезе права, защото гърлото, макар и на мен да не ми се вярваше мина, ако и с хремата се преборим ще бъда много щастлива.
Стига съм се оплаквала. Сега да ви пожелая един прекрасен петъчен ден и много усмивки въпреки мрачното време навън.
Аз отивам да си будя ученичката, че й е време да става. Този месец са втора смяна и тъй като все още нямат много домашни може да се наспива до късно. Ние сменихме училището и сме много доволни. Детето е очаровано от учителката. Вече си намери нови приятели и се чувства много добре. Аз пък съм вече по-спокойна, защото го няма това напрежение и навикване от страна на класната от миналата година. Вече имаме и една отлична оценка по български език, вчера дъщеря ми беше много горда със себе си. Дано да продължи така и занапред. Пожелавам на всички ученици и техните семейства успешна учебна година и по-малко нерви за майките!
Нинка, видях, че си имате нова придобивка, да си я карате със здраве! Пожелавам ти да си направите с нея прекрасни пътешествия, които да споделиш виртуално с нас!
На всички, които са имали хубави поводи през този месец да почерпят, със закъснение пожелавам всичко най-хубаво и да ви чакат само добри дни!