Ели,днес ли има земетресение бе?Нищо не съм усетила аз Ама и то непрекъснато съм в движение де и няма как да го усетя:D .Аз пък не излизам когато има. :P :P
Не говори каквото знаеш,но знай винаги какво говориш!!
Да,в 11,40ч. епицентърът е бил на 41 км южно от Пловдив на дълбочина 10 км.Даста неприятно беше,но дано си остане само с това.Оооооооооо туко що пак ни разтресе....... Спирам и излизам.....
И при нас се усети яко,паднаха ми чашите от масата,добре че бяха пласмасови. А на мен ми е кофти,болят ме адски краката от вчера,отекли са много и боли при най малкия допир.Утре ще ходя на ортопед.
Добро утро и от мен! Взех си отпуск до края на седмицата и се изтягах до сега в леглото Но трябва да се захващам с къщата, че довечера ще ми идва на гости моята кръстница, която живее в Гърция :P
vile11, снимката, която си пуснала ме накара да се размечтая ... искам от прозореца си / на кухнята или трапезарията/ да виждам такава гледка.
magi71, дано отпуската да те зареди с положителна енергия! Да си изкарате много весело и приятно довечера.
На мен днес ми е доста мързеливо и уж съм станала доста рано никаква не съм я свършила до сега. Успях само да изкъпя орхидейте и отново съм пред компа. Май релаксирам след снощното посещение на приятелско семейство от Словакия. Жената определено се беше постарала чак престарала с ястията, но бяха доста вкусни. А за десерта, само като се сетя за вкуса на тортата и започвам слюнкоотделянето.