Вече се посъбираме
 Тук е навалял снежец, колкото да се намокри и е станало хлъзгаво, който минава по площада да внимава с пързалката
  Тук е навалял снежец, колкото да се намокри и е станало хлъзгаво, който минава по площада да внимава с пързалката  

Сипвам по кафе, че трябва и да поработя

Свеж и хрекрасен ден, веселушки

сядам и аз за малко да се поровя
 сядам и аз за малко да се поровя  днес е празника на занаятчиите а моят съпруг е дърводелец
 днес е празника на занаятчиите а моят съпруг е дърводелец  довечера ще имаме гости, неговите колеги те доста обичат сладки работи и аз почти всеки ден им правя по нещо
 довечера ще имаме гости, неговите колеги те доста обичат сладки работи и аз почти всеки ден им правя по нещо  но за довечера искам да ги изненадам затова ще ви бъда много благодарна ако някоя от вас ми предложи нещо по оргинално за моите гости
 но за довечера искам да ги изненадам затова ще ви бъда много благодарна ако някоя от вас ми предложи нещо по оргинално за моите гости   
   благодаря ви предварително
 благодаря ви предварително  желая ви денят да ви бъде прекрасен и да сте здрави
 желая ви денят да ви бъде прекрасен и да сте здрави  

Здравейте момичета днес падна първият сняг и във Балчик студено е .А на именците пожелавам здраве щастие и радост и още много години да се радват на името си.Честито именници.
 Здравейте момичета днес падна първият сняг и във Балчик студено е .А на именците пожелавам здраве щастие и радост и още много години да се радват на името си.Честито именници.  

Добър вечер, мили момичета,днес свършихме добра работа - сменихме вратите,още ми бучи в ушите,шума е ужасен,но крайният резултат повече от прекрасен.Момичета,пожелавам ви лека,весела и спокойна вечер!
 Добър вечер, мили момичета,днес свършихме добра работа - сменихме вратите,още ми бучи в ушите,шума е ужасен,но крайният резултат повече от прекрасен.Момичета,пожелавам ви лека,весела и спокойна вечер!  

Дидка и Зарче,лека,весела и много спокойна нощ,сладки сънища!!!
 Дидка и Зарче,лека,весела и много спокойна нощ,сладки сънища!!!