Здравейте момичета и от мен!
Отдавна не съм влизала, даже не успявам да погледна тук. Имам много за вършене, освен това пълна къща с гости, вече сме 8 човека тук....
Днес трябваше да оперират сина ми, тръгнахме в 6,00 часа за клиниката, аз сън не спала от напрежение, той гладен и жаден от 20 часа, заради предстоящата упойка. А когато вече го подготвиха - със специалната нощница и т.н., подписах всички документи, се появи ортопедът, погледна му крака и каза: Няма да оперираме! Трябва да се отложи!
Да, заради едно разчесано ухапване от комар и прясно ожулено коляно, се отказаха от операцията. Понеже е планувана, а не по спешност, не поемат допълнителен риск за инфекции, а всяка раничка била потенциален вход за бактерии, особено, че точно на коляното, което ще бъде отваряно.... И така си тръгнахме, незнам дали съм облекчена, разочарована или какво? Бях само адски уморена, а Патрик гладен и жаден, първо закусихме в 9,00 часа, а после - почивахме. Понеже денят беше плануван по друг начин - сега имам време да поседя, гостите са сами навън
А новата дата е след ваканцията - на 06.09. - Патрик така си пожела, да не е на патерици през ваканцията. Ако аз бях избрала - след 2 седмици имаше свободен час и щях да го взема, да се свърши, че вече повече от година само по ортопедии и хирургии се подвизаваме... Ама не.
Виждам, че хора са празнували, че са се случвали доста неща...На тези, които не съм поздравила -
Честити ви празници, придобивки, поводи за усмивки!
Желая ви слънчев и красив летен ден!
Поздрави!