[youtube]
http://youtu.be/79YYVr37MTg[/youtube]
Добро утро
Сутрин е едно такова свежичко и приятно - с удоволствие споделям кафето с Наталка

Следващия път като идвам във Варна ще се опитам ако е в почивен ден да привлечем и нея към среща, ако й се иска
Нинка, напълно споделям написаното от теб и ми е много мъчно за страданията ти. Знаеш ли, аз 3 години бавно и упорито си носих една болка в задната част на бедрата над коленете - до там че накрая почти окуцях. Ходих къде ли не - да не казвам че един доктор ми каза че имам шипове в коленете без снимка. Накрая сега преди няма и месец сама си намерих причината - колкото и да е странно преди толкова време от как започнаха проблемите, аз правих диетата на Дюкан около месец. После захранване и т.н. Оставих си обаче овесените трици и чинно и съвестно си ги ядях всяка сутрин - 3 с.л. овесени трици и 3 с.л. кисело мляко. Явно триците имайки свойството да набъбват и да се свързват с водата в организма, покрай всичко друго изхвърлят и солите. Намаляването на магнезий напр. води до болки в ставите. А за солите се сети кардиоложката ми, с която споделих проблемите си мислейки да не би да имам сърдечен проблем /започнах трудно да се качвам по стълби/. Спрях всякакви трици, ленено брашно и т.н. И има очевиден резултат, т.е. пих известно време и магнезий.
Та мисълта ми беше - направи си анализ с какво точно се храниш, поискай от личния си лекар да ти пусне пълни кръвни изследвания - чернодробни, соли и всякакви други неща. Дано да имаш подобрение
Ние отиваме на село за 2-3 дни, така че ще "се видим" след няколко дни

До тогава ви желая слънчеви усмивки и само хубави емоции
P.P. Маги, Ани, Ивка
Ани, ти вероятно празнуваш имен ден през зимата, но и днес ти пожелавам - бъди жива и здрава и нека само радост изпълва дните ти