Привет ...днес и аз на лекар ,обадиха ми се по обяд ,че ортопеда е в отпуск до края на седмицата ,и в крайна сметка посетих само очния лекар .Прави ми замерване на очното налягане .....всичко е добре ,нямам "артериосклиринси " или т.н арт. склероза ,както помня като малка ,чувайки ,че някои по-възрастни хора имат ....Попитах го защо е толкова важен тоя преглед за кръвното налягане и ми обясни ,че тия очни артерии са първите ,заедно с на бъбреците и при тях най-рано започва губенето на еластичност на стените .....ууууу много докторски взех да пиша ,че чак сама си се чудя ???!!!

Това е добре дошло ,но за четене имам нужда ...може и да не е много 0,75 ,но ме затруднява много четенето ,а то е нещо без ,което не мога ....виж да вкарам конеца и друг ще го стори ,но четенето за мен е много важно ....и сега трябва да си избера някои розови ,лилаво .....морави ..знам ли какви рамки и хем да чета като момиче ,хем да се чувствам по момичешки с такъв цвят ....

......ТАНЧЕ ,напълно те разбирам ,днес се опитвах да се лекувам със силата на внушението .......няма да ме боли ,няма да ме боли ....до довечера няма да има и помен от болката .....друго ако не ,то поне за известно време не мислих за това ....Желая ти от цялото си сърце да се оттървеш от всички неразположения и болки .

...никак не е приятно , дано не те мъчи много !!!

Аз също имам шипове на врата и се замислям дали и моето кръвно няма връзка с това ,че се повишава ?!

Благодаря ви за хубавите думи за Стелиош ,ТАНЧЕТО ,което сподели ,че се подсмихва и си го представя .......аз да видиш ,единствено баща му е много ,много спокоен и трябва да го изкара извън релси ,за да му направи забележка .....аз съм лошата ....Наистина се радвам ,че каквато и щуротия да направи ,споделя всичко иска мнението ни (независимо ,че надделява намисленото от него ) и най-важното е откровен ,независимо какви ще са последствията .....малък мъжкар ...а как е толкова кротък в час и запомня почти всичко от госпожата при предаване на урока още ,направо му се чудя .....мъжа ми все казва ,че всичката енергия и сдържаност от училище я излива ,идвайки си в къщи .Отсега ми е донесъл една декларация да подпиша ,че догодина иска да посещава целодневно училище ....

Време е да изпратим днешният ден и да посрещнем вечерта... красива и спокойна, носеща прекрасни чувства...
Оставете навън всички лоши мисли, заобиколете се с хора, които ви карат да се смеете, да забравите всички негативни емоции и да виждате само хубавото... и помнете, че каквото и да правим, където и да сме, важно е не привидното, а онова, което носим в сърцата си!
Вълшебна и много обичана вечер, приятели!