Добър ден и едно огромно БЛАГОДАРЯ от мен и моята майка ,с която се чух току-що и и честитих празника ..... тя е родена вчера ,но по документи ,не зная защо е записана днес .....

Но ние винаги на 14 .04 празнуваме рожденния и ден ....И сигурно се замисляте защо не и се обадих от вчера .... Звънях сутринта и около обяд ,но времето било хубаво и са били навън .... след обяда имах едно събиране с Тапер и за моя изненада ме хвана една болка в гърдите ???!!! около 4 часа и полуосъмнах в спешното .Тая сутрин отново ми взеха кръв и явно е бил някакъв нерв и в момента съм пушка !!!! Перипетии колкото искаш ,излязох за кафе , а осъмнах в болницата ,но щом минава и заминава не му обръщам внимание ....
Искам да пожелая на вас и вашите семейства много здраве ,много спокойствие и щастие .... земно ,човешко !!!!

Наблягам на спокойствието ,защото освен здравето в днешно време е най-нужно именно то !!!!
НАТАЛИ ,много се рздвам ,че оползотворявате свободното време в двора .... всяко движение е здраве и красивата гледка ,която ще се открои след положение труд само ще ви радва !!!! Здрави да сте и да си го поддържате с любов !!!!
МАМИ ,браво на ТОНИ ,който се грижи за всички ви да сте весели ,радостни ,оптимистични и щастливи !!! Нека да расте и да умаляват дрешките ,и да става мъж !!!
ДИДКА ,знаеш ,че има една поговорка ,че сития не вярва на гладния ..... Колко имаш нужда от тая работа само ти знаеш ..... по принцип са така навсякъде остави автобиография и ще ти се обадим ....... пък кога и дали човека се дави ...... когато те решат ..... за жалост .... минала съм по тоя път и зная много добре какво чувстваш !
Желая от цялото си сърце да получиш дългоочакваната новина и да се успокоиш ..... сигурно имаш ли заплата всичко ще е различно ,и най-вече по-спокойна ще си ти самата !!!! Дано стане много скоро !!!! Стискам палци !!!!
На всички ,които не споменавам ,а си мисля за вас красив и спокоен ден !!!! И още веднъж БЛАГОДАРЯ !!!!