Здравейте,момичета!
Днес докато "сърфирах" из нета попаднах на този коментар "joy, мисля, че водораслите, които zoya продават, са на Златната ябълка.
Аз съм купувала от продуктите на Златна ябълка.
Започнах най- напред с хлорела, защото дъщеря ми се разболя от нещо, което кожните лекари нарекоха биполярна афтоза. За тези, които не знаят какво представлява това, както бях и аз тогава ще кажа, че това са афти с големина на грахово зърно, че и повече, и са страшно болезнени. Лечението е с кортикостероиди /за мой ужас/. Опитахме се да стимулираме имунната система на дъщеря ми с природни средства и хомеопатични лекарства, но това не помогна, а и тя така страдаше, че започнахме лечение с Дехидрокортизон. Близо месец се мъчихме с това- инжекции и лекарства и почти никакъв резултат! Само дето натъпкахме детето с отрови. През цялото това време търсих в нета информация за алтернативни форми на лечение и така попаднах на хлорела и по- специално на това, че за нея е характерен растежният фактор, че се препоръчва за бързо зарастване на рани и за хора след операция, че стимулира имунната система наред с другите видове водорасли. Обадих се в Златна ябълка и на следващия ден имах водораслите в ръцете си. Консултирах се с личната ни лекарка и една приятелка кожна лекарка, които са две страхотни жени, те казаха ДА и започнахме веднага. Два дена след това тези ужасяващи рани започнаха да се затварят. Не можех да повярвам..
Дълго време след това си мислих дали точно водораслите помогнаха да оздравеем- все пак изпихме толкова лекарства, може пък някое да се е задействало със закъснение? Докато наш близък не се разболя от същото и се обади за съвет. Лично му занесох водораслите и познайте- след няколко дни започна да се оправя, а се беше мъчил и той като нас почти месец!
Така че препоръчвам този вид водорасли на всички хора с подобни проблеми.
А дали става за бременни- не знам. Може би трябва да се обадиш в офиса и да питаш. Телефона им го има на сайта на Златна ябълка."
Нямам представа дали е вярно това,което пише ,то е от тук
http://www.zemianazaem.com/archives/199 ,може да прочетете и другите коментари