rozovi tcvetia.bonboni za rozd.den stilno.jpg
Добър вечер,момичета!МАМИ48,радвам се,че си добре и утрешното гмуркане ще е за теб

Понеже сме на малко по-бързи обороти ,вчера празнува св.Параскева,тук Параскеви.Да е здрава и да има късмет в живота,това е мoeтопожелание към дъщеря ми ВИВИ!!!Не мога макар и виртуално да не почерпя,вчера цял ден от сутрешното кафе до вечерното пиене ,правя това ,да е жива и здрава ,също и свеки ,която,макар и чужденка вече 14 години е плътно до мен и разбира ,че ми липсва майка ми ....Tолкова е го
p1350207-1_510a7_27924347.jpg
рещо,че единствено студена диня,вода и гмуркането спасяват донякъде положението,кол кото до климатика ....сметката за тока ще покаже,поне имаме късмет ,незнам докога?!,че не сме на режим,"дискотечен",защото не знам как ще се оправям.МАГИ123,кураж,незавимо ,че се смях с теб като си представях как описваш режима. [attachment=0]128277821_2637057_2028689.jpg[/attachment Наздраве,Ивка да ти е жив и здрав ,и гордост за вас!!!Късметът да е с него! [attachment=0]tz.jpg[/attachment ИВКА,аз имам една теория за живота,парите са средство за да живеем ,идват и заминават ,в днешно време единственото ,което за мен е от значение е да сме здрави ,и да се молим за нас и хората,които обичаме ,да сме оптимисти!!!Лека и спокойна вечер!!!