Здравейте,
Не си бях в къщи 4 дена. Направихме си екскурзия до Сърбия – пак Нови сад, че си имахме повод.
Намеря ли време, ще пусна нови снимки. Сега прочетох как са минали и вашите дни.
ivkaa75, успех на новата работа – по-малко нерви, повече спокойствие и качествено заплащане. Когато работата ни доставя удоволствие се свиква бързо.
quick_v, много изтощително работно време, но дано си струва. Успех и на теб. И дано пак намираш време за форума.
i4eto3421, milena75, надявам се, дечицата ви вече да са по-добре. И тук върлува някакъв вирус – температура, кашлица, после ангини, бронхити, пневмонии. Масово се оплакват хората. Племенникът също е болничък.
i4eto3421, значи мина суетнята около питката и то сполучливо. Браво на теб – не съм се съмнявала, че ще е така. Ама това със снимките.... как можа да забравиш. То и при мен много често се получава така – колкото повече се старая, толкова по не стават нещата. Една приятелка ми каза, че зависело от човека, за който го правя. Ако бил капризен, взискателен, педантичен, тогава не ставало от първия път. А за „по-лажерни” хора – ставало от раз. Може и да има нещо вярно. Сега вече ще следя, за да мога да потвърдя или отрека това твърдение.
magi12311, развесели ме твоята история, макар, че днес ми се плаче. На мен ми се запали колата

– късо съединение. Откарах я на майстор, защото не работеше както трябва. Майстора каза, че имало проблем с токовете и трябва да я откарам на ел. специалист. И .... не издържа до електротехник. Радвам се само, че на дъщеря ми нищо и няма, защото тя е шофирала по време на инцидента. Със сигурност се е изплашила, а аз докато стигна до мястото сърцето ми щеше да пръсне.
Сега количката ми ще я пласирам на части (което е останало) или отива за вторични. Но...Здраве да има.
Вчера като пътувахме към България другата кола също ни даде проблем, но благодарение на добри хора в Сърбия я оправихме и се прибрахме (е, с голямо закъснение и хабене на нерви, но все пак благополучно). Ще мина май на колело
Хайде дано при вас нещата са хубави и добри. Слънчев и успешен ден.