Ела, ще те чакаме

Добро утро, момичета - направо сте върха,такова оживление цари тук рано,рано - пожелавам ви много весела и страхотна,незабравима среща утре
 Добро утро, момичета - направо сте върха,такова оживление цари тук рано,рано - пожелавам ви много весела и страхотна,незабравима среща утре  

Сега да пийна
 Сега да пийна   ,Бони, ти си неотразима,браво момиче!
 ,Бони, ти си неотразима,браво момиче!  
   Иленце,дано ти мине това досадно нещо,много е гадно,знам,дано успееш да отидеш при момичетата,те са разкошни.Пожелавам на всички много,много приятен,весел и прекрасен ден!!!
 Иленце,дано ти мине това досадно нещо,много е гадно,знам,дано успееш да отидеш при момичетата,те са разкошни.Пожелавам на всички много,много приятен,весел и прекрасен ден!!!  

Мили момичета, днес е Световният ден на Кръводарителя - всеки попада в нелепа ситуация и е необходимо да му прелеят кръв, нека бъдем благородни и отговорни за здравето на всеки човек!!!
 Мили момичета, днес е Световният ден на Кръводарителя - всеки попада в нелепа ситуация и е необходимо да му прелеят кръв, нека бъдем благородни и отговорни за здравето на всеки човек!!!  

Как се събира къщна работа,имам чувство,че не спирам и
 Как се събира къщна работа,имам чувство,че не спирам и   

все я и
 все я и  ма :t    ох разместиха ми се нещо буквите,но знам,че ще ме разберете.
 ма :t    ох разместиха ми се нещо буквите,но знам,че ще ме разберете.

Момичета мили, утре ще се срещнете,но не ми отказвайте - елате днес на това местенце - вижте,аз ви чакам, там до столовете.Натали, от теб миличка чакам коктейлите - разкошни са!.Хайде сладуранки, време е да си починете!
 Момичета мили, утре ще се срещнете,но не ми отказвайте - елате днес на това местенце - вижте,аз ви чакам, там до столовете.Натали, от теб миличка чакам коктейлите - разкошни са!.Хайде сладуранки, време е да си починете!  

,
 ,

Лелееееее, Натали,каква е тая красота,то да те е грях да го докоснеш - БЛАГОДАРЯ ТИ МИЛИЧКА!!! Ивче, БЛАГОДАРЯ и на теб,че се отзова на поканата ми,браво слънчице
 Лелееееее, Натали,каква е тая красота,то да те е грях да го докоснеш - БЛАГОДАРЯ ТИ МИЛИЧКА!!! Ивче, БЛАГОДАРЯ и на теб,че се отзова на поканата ми,браво слънчице  Чакам останалите!
 Чакам останалите!