Добро утро!
Ивка,честито и на младата дама/която имам честта да познавам лично/ и на теб също.Нека расте жива,здрава,щастлива,с верни приятели в живота и дълги години с мама и тати покрай нея,та да си се радвате взаимно!
Мили приятелки нека денят ви бъде спокоен и слънчев!
Ивка, Дидка, колко сте ранобудни - чак у нас замириса на кафе
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МЛАДАТА ДАМА - НЕКА Е ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕВОЙЧЕТО, ДА УСПЯВА В ЖИВОТА, ДА ПОСТИГА МЕЧТИТЕ СИ И ДА Е ВИНАГИ ЗАОБИКОЛЕНА ОТ ВЕРНИ ПРИЯТЕЛИ
ЗА МАМА ИВКА:
Хубав, цветен и усмихнат петъчен ден приятели
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
Добро утро
Да пием по Ивка, честит рожден ден на дъщеричката! Да ти е жива и здрава, много щастлива, много късмет във всяко начинание
Специално за мама
Иве, хубав празник и прекрасен ден на всички
Не е важно какви обувки носиш, важно е какви крачки правиш!
Ивка, честит празник на дъщеричката Да бъде здрава, много обичана и нека изживее много хубави моменти в живота! Весел празник!
И за щастливата и горда майчица
И аз съм с кафето, веселушки
Хубав и лек ден
Привет,мили момичета,сега се прибирам от дъщеря ми и сядам да ви видя,радвам се,че сте в настроение и добре.ИВКА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МЛАДАТА ГОСПОЖИЦА - Да е жива и здрава,дано е много щастлива,да жъне успехи в живота.Прекрасен празник ви пожелавам,бъдете много радостни и щастливи Хубав ден на всички момичета
Дидка,Бони,Вяра,Наталка и Кате,
едно голямо БЛАГОДАРЯ
за прекрасните пожелания и букетите,
прочетохме ги двете с дъщеря ми и тя беше много трогната
каза"мамо това наистина са приятелки,който и да не познаваш
освен Дидка са страхотни и искрени"