Здравейте .веселушки !!! Току-що влязох да видя как я карате и какви я вършите .днес сме у дома,че подухва и не е подходящо за плаж .Добре ,че се разхлади малко ,че просто не се дишаше ....но днес си бе отново топличко с топъл вятър .....е ,още малко и после с носталгия ще си спомняме за топлото лято и ще таим красиви спомени ..... двата ни компютъра и на нас са на ремонт ...... не знаем какво ще се установи и дали въобще си струва да се ремонтират ...... ДИДКА ,напълно те разбирам ..... доброто при теб е ,че само ти влизаш .....а у нас опашка ....

Благодаря и аз за споделената рецепта за чая .Тук го събират по планински места и го пият много гърците ,познат под наименованието "Планински чай " ,профилактично против онкологични заболявания и за тонус . Имам в шкафа и не съм го ползвала и сега ,прочитайки всичко установявам ,че е грях ..... имам и джинджифил в хладилника ....и се чудя защо не го приготвя ?! ....БОНИ и МАМИ ,много се радвам ,че имате резултати !!!

МИЛЕНКА ,бързовъзстановяване !!!

КАТЕ ,успех на новата работа на ЕЛИ ,някак ми е убягнало ....нека е здрава и доволна ,и все така късметлийка !!! ЙОАНКА ,Честит Рожден Ден на съпруга ти !!!

Здраве ,любов и послушно момче !!! Бъдете щастливи !!!

Независимо ,че е вторник от мен пожелания за спорна и спокойна седмица ,приятна вечер на всички !!!