Танче, благодаря. Тази ножица е много добра, не се намират лесно, така че ако я имаш от баба ти - супер. Аз си мислех за такава розова картичка за сватбата, както е със сърцата и с цвететнца, но по-дълга- с три сърца, а отдолу сатен, отгоре в две от сърцата такива цветчета- едно малко и едно голямо, а в средното сърце две халкички, които висят:):):) Танче, то ти ме запали по картичките, не че не съм правила и преди , но сега ме обвзе страст,само розовата картичка си е с основа за картички, но сега чакам да ми платят поръчката от Америка и мисля да си купя хубави картони, че тези са обикновенни:) Имам много идеи за картички, но не съм изплела елементите още. Тепърва смятам да се развихря в тази насока, вече две подарих от тези-с бухала и една от червените с цветята, а скоро има много рожденни дни....както вече споделих много лъвчета си имам аз и сега започват много празници, за всеки ще направя картичка. Сега ще прегледам и старите дънки из къщи, навремето си правех такива подвързии за книги- от стари дънки , а отгоре различни декорации плетени на една кука. Ти подари ли вече книгоразделителя на сина ти

Много е свежарски, сигурно много ще му хареса.