Здравейте сладурчета!
Втори ден дишаме нормално и това е добре!Макар и малко тъжно,че лятото е към своя край,но дано есента да е по-дълга и златна!Топличка и приятна.И тя е, също толкова красива.
Тази сутрин с малките се наложи да излезем раничко,заради изследванията,които се налага да направим за детската градина.След тях,си направихме забавна разходка.
А за рожденият ден,какво да ви кажа.Като на празник;весело и забавно.Особено,когато главните роли са от деца,истинско щастие.И тортата беше голяма,по-точно огромна.Но,не съм я правила аз.Поръчахме я.Нямаше да се справя.Беше много красива,освен,че и вкусна.А за тази работа се изисква много спокойствие и търпение.А и ,проблемът се състои и в това,че аз като правя нещо по-специално,искам да остана сама,за да изпипам всичко както трябва и до най-малкия детайл. Никой да няма около мене.Иначе и къщата може да запалиме.
Така веднъж се захванах да правя торта и понеже трябваше и да е бърза,купих сметана в шпрей за украсата й.Е,аз докато я сглобявах,мойте слънчица,като взели и нарисували със сметана огледалата на гардероба,стените...а по тях колко имаше....Вярно,че бяха малки,но то и сега нищо не им пречи...
Време е,за следобедната ни доза кафенце и весела усмивка,за да се почувстваме добре.