capuccino-wallpaper-1280x800.jpg
Добро утро ,слънчево и красиво !!!Животът е прекрасен и всеки момент може да ни донесе нещо хубаво и добро ,достатъчно е да си го пожелаем и повярваме !!!Напр. един голям шоколад с едно горчиво кафе ,приятна музика и чудесна компания от весели хора !!! БОНИ,добре дошла !!!Радвам се , че и ти си прекарала чудеснои догодина живи и здрави ,ви искам всички на почивка ,зареждайте батериите ,есента идва.....БОНИ,много ми липсваше ......как е с навика !!!Твоята премереност ,позитивизъм и настроение .....и не на последно място ,музикалното оформление !!! Добре дошла още веднъж и по-лека ,лека ще успееш .....Аз ,тия дни съм леко неразположена .....

но се надявам да ми поотмине ,вчера след цял плодов ден ,хапнах няколко козуначни кифлички ,защото трябваше да взема лекарства и само с плодове .....стомаха ми щеше да се бунтува и с право !!! Пожелания за ползотворна и спорна седмица и един музикален поздрав и от мен .....е ,не мога и немога да го покажа предварително клипа ,опитах се както ми бяхте казали ...нищо .....имам много да се уча още ,но живота е пред мен !!! Никос Вертис за всички веселушки
http://www.youtube.com/watch?v=RV035-eIb0s Лек ден !!!