Време е вече болните да оздравяват

Бони, само кажи и спретваме среща

Лека нощ
[youtube]http://youtu.be/1QX1HrW8p0Q[/youtube]

Добро утро, прекрасни мои приятелки! Вече се чувствам по - добре,но много ми се спи,може би е от пневмонията,ще мине всичко! Бони,радвам се безкрайно много за твоето щастие,само това да се чува от вас!!!!
 Добро утро, прекрасни мои приятелки! Вече се чувствам по - добре,но много ми се спи,може би е от пневмонията,ще мине всичко! Бони,радвам се безкрайно много за твоето щастие,само това да се чува от вас!!!!  
   Таничка,виждам,нямаш търпение да садиш вече и това ще стане мила! Извинете ме,не ви предложих
 Таничка,виждам,нямаш търпение да садиш вече и това ще стане мила! Извинете ме,не ви предложих  ,хайде милички,чакам ви тук!
 ,хайде милички,чакам ви тук!  

Момичета,пожелавам ви весела,усмихната и много щастлива нова седмица,обичам ви!!!
 Момичета,пожелавам ви весела,усмихната и много щастлива нова седмица,обичам ви!!!  

Тук съм и аз с кафето
 Тук съм и аз с кафето   
  Как е Митака - дано не е прихванал от теб
 Как е Митака - дано не е прихванал от теб   

Обади се миличка
  Обади се миличка   
  и обещава
 и обещава

...И АЗ КАТО ЙОАНКА ДНЕС СЪМ С УСЕЩАНЕ ДА ВИ ПОДНЕСА ДЕТЕЛИНА,МОЖЕ БИ ТАЗИ СЕДМИЦА ЩЕ Е МНОГО КЪСМЕТЛИЙСКА ЗА ВСИЧКИ НАС!?
 ...И АЗ КАТО ЙОАНКА ДНЕС СЪМ С УСЕЩАНЕ ДА ВИ ПОДНЕСА ДЕТЕЛИНА,МОЖЕ БИ ТАЗИ СЕДМИЦА ЩЕ Е МНОГО КЪСМЕТЛИЙСКА ЗА ВСИЧКИ НАС!?