Миленка,благодаря!Ще отида да опитам храната и видя обстановката!Лек ден!
Бони,нали и ти мислиш така
 .Лека работа!
 .Лека работа!В събота съм свободна/стига да не се обърка нещо/,така че чакам .
Весел ден и лека работа!

.Лека работа!
 .Лека работа!
 ...,ще чакам да разкажете как сте си изкарали.
 ...,ще чакам да разкажете как сте си изкарали. 

от мен на всички
 от мен на всички

,затова писах снощи ,че се чувствам горда .....тенджери вече много и покъщнина .....но моралния стимул е друго и за мен много важно .Тенджерата е подарък за помощта ми към една гъркиня ,на която помогнах и аз и някои други ,не всички да спечели бонуса - мноооого примамлив 5 дневна екскурзия в Рим ,хотела само е 300евро нощувката ,супер луксозно ,и от аерогарата тук на острова до Италия и обратно ,без никакъв разход от нас ....кой няма да иска такъв бонус ?!
 ,затова писах снощи ,че се чувствам горда .....тенджери вече много и покъщнина .....но моралния стимул е друго и за мен много важно .Тенджерата е подарък за помощта ми към една гъркиня ,на която помогнах и аз и някои други ,не всички да спечели бонуса - мноооого примамлив 5 дневна екскурзия в Рим ,хотела само е 300евро нощувката ,супер луксозно ,и от аерогарата тук на острова до Италия и обратно ,без никакъв разход от нас ....кой няма да иска такъв бонус ?!  Аз ,направих това ,което чувствах и съм доволна от себе си ,за сега не съм хвърлила око на някоя дестинация виж ,ако е към Дубай ,Париж може и да се позамисля .....радвам се,че и аз допринесох за да спечели тая жена! а от вчерашното представяне подаръка ми е цялата серия ,която ви помагазвам (тук са част само ).    Радвам се,че отново организирате събиране ,и съжалявам че нямам възможност да съм сред вас
 Аз ,направих това ,което чувствах и съм доволна от себе си ,за сега не съм хвърлила око на някоя дестинация виж ,ако е към Дубай ,Париж може и да се позамисля .....радвам се,че и аз допринесох за да спечели тая жена! а от вчерашното представяне подаръка ми е цялата серия ,която ви помагазвам (тук са част само ).    Радвам се,че отново организирате събиране ,и съжалявам че нямам възможност да съм сред вас  Колкото до това,че българите излязоха по улиците за мен е голям напредък ......стига толкова години мълчание ,тъпканеи робуване.....Майка ми ,когато си бях в БГ лятото няколко пъти ми спомена за гърците ,че независимо ,че никой не ги чува са по улиците ,а не като нас като "стадо сме" .....всички страдаме и то толкова години вече и.....никой не реагира ....сякаш всичко е по мед и масло !? И другото ,че всичко е толкова скъпо в БГ ,а заплатите смешни ....Винаги ,когато се прибирам коментирам с българи как са цените в БГ и какви пари евентуално ще са ми необходими ......лудост .Миналата година вдигна Виви температура ,бяхме на кафе в цехтъра на Шумен .Влизам в първата аптека ,поисках термометър за да видя колко е ,защото гореше детето ....и най-голямат ми изненада бе ,когато ми съобщи аптекарката температуропонижаващо ,не се сещам на коя фирма бе около 12лева!!!!
 Колкото до това,че българите излязоха по улиците за мен е голям напредък ......стига толкова години мълчание ,тъпканеи робуване.....Майка ми ,когато си бях в БГ лятото няколко пъти ми спомена за гърците ,че независимо ,че никой не ги чува са по улиците ,а не като нас като "стадо сме" .....всички страдаме и то толкова години вече и.....никой не реагира ....сякаш всичко е по мед и масло !? И другото ,че всичко е толкова скъпо в БГ ,а заплатите смешни ....Винаги ,когато се прибирам коментирам с българи как са цените в БГ и какви пари евентуално ще са ми необходими ......лудост .Миналата година вдигна Виви температура ,бяхме на кафе в цехтъра на Шумен .Влизам в първата аптека ,поисках термометър за да видя колко е ,защото гореше детето ....и най-голямат ми изненада бе ,когато ми съобщи аптекарката температуропонижаващо ,не се сещам на коя фирма бе около 12лева!!!!  паникьосах се ,не за мен а за толкова млади ,които са и безработни и с тоя демографски проблем как ще се раждат и отглеждат деца в БГ?!срам и позор ,хубаво че народа се събуди ......всичко си има някакви граници ,единственото ,което ми идва на ума е Жалко ,жалко за хорицата ......политиците нито влизат в супери ,нито ги вълнува как ще се справят при евентуално заболяване.........да са живи обикновените хора ,отрудените ,пенсионерите и Бог да дава сили на всички тия хора,които искат нещо да се промени ......ах,тая криворазбрана демокрация и тая свобода... по "Тодор Живково " време народа бе и по-спокоен ,и по-здрав ,и не се самоубиваха ,заради дългове бг.и на почивки се ходеше и ...и ...и...и...всичко бе друго и различно ,мое мнение .....аз,не помня в къщи да се е коментирало как ще платим ток,вода или телефон.Родителите ми почиваха и в Карлови вари ,и на Балатон и в Германия икакво още да изреждам ......днес ,живота е за "някои"......Мъчно ми е и затова и се поувлякох ......извинете ме ....и Лек и спокоен ден на всички!!!
 паникьосах се ,не за мен а за толкова млади ,които са и безработни и с тоя демографски проблем как ще се раждат и отглеждат деца в БГ?!срам и позор ,хубаво че народа се събуди ......всичко си има някакви граници ,единственото ,което ми идва на ума е Жалко ,жалко за хорицата ......политиците нито влизат в супери ,нито ги вълнува как ще се справят при евентуално заболяване.........да са живи обикновените хора ,отрудените ,пенсионерите и Бог да дава сили на всички тия хора,които искат нещо да се промени ......ах,тая криворазбрана демокрация и тая свобода... по "Тодор Живково " време народа бе и по-спокоен ,и по-здрав ,и не се самоубиваха ,заради дългове бг.и на почивки се ходеше и ...и ...и...и...всичко бе друго и различно ,мое мнение .....аз,не помня в къщи да се е коментирало как ще платим ток,вода или телефон.Родителите ми почиваха и в Карлови вари ,и на Балатон и в Германия икакво още да изреждам ......днес ,живота е за "някои"......Мъчно ми е и затова и се поувлякох ......извинете ме ....и Лек и спокоен ден на всички!!!  

с вас, имах малко ангажименти и ето сега сядам.Благодаря за разкоша от кафета и сърдечни пожелания.Дианка,много,много се радвам за теб,ти си борбено момиче, знам,че отстъпление няма - само напред и нагоре мили момиче.
 с вас, имах малко ангажименти и ето сега сядам.Благодаря за разкоша от кафета и сърдечни пожелания.Дианка,много,много се радвам за теб,ти си борбено момиче, знам,че отстъпление няма - само напред и нагоре мили момиче.  
   Момичета,не ми се иска да политизираме това прекрасно място - нашият форум,но тия дни плаках много виждайки възрастни жени и мъже, да питат - как да си платят неотложните разходи,сълзите им ме трогнаха,почувствах се ужасно,милите хорица -бедно облечени,обути зле, но това не е най - важното - мъката, това е нещото,което ме извади от равновесие - с какво са заслужили тия отрудени хора да страдат,да броят стотинките си за лекарства,да впиват жадни погледи в лъскавите витрини,е не, това е прекалено - когато ходих на о-в Миконос -Гърция, пристигна луксозна круизиера - една от многото,но тая ме впечетли,че на борда й имаше хора на почтенна възраст, тръгнали свят да видят,могат да си го позволят,а нашите душици бедни до там, че не могат един портокал да си позволят,камо ли пътуване в чужбина, момичета, извинете ме,ако ви досадих,но повярвайте ми, то идва от душата ми.Хубав ден на всички.
 Момичета,не ми се иска да политизираме това прекрасно място - нашият форум,но тия дни плаках много виждайки възрастни жени и мъже, да питат - как да си платят неотложните разходи,сълзите им ме трогнаха,почувствах се ужасно,милите хорица -бедно облечени,обути зле, но това не е най - важното - мъката, това е нещото,което ме извади от равновесие - с какво са заслужили тия отрудени хора да страдат,да броят стотинките си за лекарства,да впиват жадни погледи в лъскавите витрини,е не, това е прекалено - когато ходих на о-в Миконос -Гърция, пристигна луксозна круизиера - една от многото,но тая ме впечетли,че на борда й имаше хора на почтенна възраст, тръгнали свят да видят,могат да си го позволят,а нашите душици бедни до там, че не могат един портокал да си позволят,камо ли пътуване в чужбина, момичета, извинете ме,ако ви досадих,но повярвайте ми, то идва от душата ми.Хубав ден на всички.  

, нали затова сме тук да споделяме мислите си.
 , нали затова сме тук да споделяме мислите си.