Сънят е най-доброто лекарство така,че лечението е правилно

а от мен малко витамини Бони ,заредена си с много положителни емоции,дано винаги да е така

На всички присъстващи и отсъстващи прекрасен ден

! Ивка, чакаме те и теб в нашите редици! Нека всички болести са останали зад нас!
 ! Ивка, чакаме те и теб в нашите редици! Нека всички болести са останали зад нас!

ЗДРАВЕЙТЕ,МОМИЧЕТА!
 ЗДРАВЕЙТЕ,МОМИЧЕТА!  

МОМИЧЕТА,ПОЖЕЛАВАМ ВИ ХУБАВ ПОНЕДЕЛНИК И УСПЕШНА СЕДМИЦА!
   МОМИЧЕТА,ПОЖЕЛАВАМ ВИ ХУБАВ ПОНЕДЕЛНИК И УСПЕШНА СЕДМИЦА!  

Привет,прекрасни момичета! Миле,много,много хубаво и точно стихче - дано доброто,добротата винаги ни съпътстват в живота,да не ни напускат дори за миг! Момичета,сърдечно ви благодаря милички,толкова топлина и сърдечност ми дадохте,да сте ми живи и здрави сладуранки мили!
 Привет,прекрасни момичета! Миле,много,много хубаво и точно стихче - дано доброто,добротата винаги ни съпътстват в живота,да не ни напускат дори за миг! Момичета,сърдечно ви благодаря милички,толкова топлина и сърдечност ми дадохте,да сте ми живи и здрави сладуранки мили!  Утре съм на контролен,следобяд,ще ви пиша вечерта.Поздравявам Катето от София,за нейното постоянство тук,браво момиче,та тук е най - прекрасното място на света! Момичета мили,за да не се объркваме при наличието на две абсолютно еднакви имена - с Катето носим името Екатерина,предлагам ви да се обръщаме към нея с името Кейти,така ще се знае кой,кой е,ако сте съгласни,моля!
 Утре съм на контролен,следобяд,ще ви пиша вечерта.Поздравявам Катето от София,за нейното постоянство тук,браво момиче,та тук е най - прекрасното място на света! Момичета мили,за да не се объркваме при наличието на две абсолютно еднакви имена - с Катето носим името Екатерина,предлагам ви да се обръщаме към нея с името Кейти,така ще се знае кой,кой е,ако сте съгласни,моля!  Мили приятелки,пожелавам ви прекрасна,весела вечер!!!
 Мили приятелки,пожелавам ви прекрасна,весела вечер!!!  

Скъпи Дидка и Зари,пожелавам ви лека и много спокойна нощ!
 Скъпи Дидка и Зари,пожелавам ви лека и много спокойна нощ!  

БЪДЕТЕ ПОЗИТИВНИ И НЕКА ДОБРОТАТА
 БЪДЕТЕ ПОЗИТИВНИ И НЕКА ДОБРОТАТА 

Топла и спокойна вечер !!!
 Топла и спокойна вечер !!!  [youtube]http://youtu.be/GnUUpDYDRbc[/youtube]  Още един пример колко малко е нужно да сме добри .....всеки по свой начин !!!
                                                                                                [youtube]http://youtu.be/GnUUpDYDRbc[/youtube]  Още един пример колко малко е нужно да сме добри .....всеки по свой начин !!!