Всичко НЕ свързано с ядене и пиене

-
quick_v
- магьосник в кухнята

- :: 22 рецепти от quick_v
- :: 96 снимки от quick_v
Мнение
от quick_v » нед дек 05, 2010 10:23 am
Добро утро на всички

Днес при нас времето е малко мрачно,но пък си е топло

Незнам защо не мога да виждам музикалните поздрави,нито снощния на Бони нито днескашния
-а ето и една разведряваща мелодия от мен с пожелание за един усмихнат ден

Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден!
Сенека
-
lady_LANA
- магьосник в кухнята

- :: 98 рецепти от lady_LANA
- :: 177 снимки от lady_LANA
Мнение
от lady_LANA » нед дек 05, 2010 10:24 am
Здравейте,
приятелки
Рано-рано станах, че снощи имахме гости и останаха доста чинии и чаши за миене- та докато спяха децата оправях. Докато закусваха писах рецепти и чак сега освен, че ще се почерпя с вашите кафенца, чайчета, закуски... ще взема да направя и аз:) Днес няма да готвя, а ще почивам. Вече даже почистих. За днес сме намислили с децата да пишем картички и утре да ги разпращаме (че нали сме по-далече- докато стигнат...):) Хубав ден на всички и надявам се да се намира сред вас някой почиващ за да си правим компания тук:)

"Когато не ти остане нищо друго ,освен любовта,само тогава разбираш ,че любовта е достатъчна!"
-
STELKINA
- магьосник в кухнята

- :: 45 рецепти от STELKINA
- :: 222 снимки от STELKINA
Мнение
от STELKINA » нед дек 05, 2010 1:33 pm
Здравейте
Ани аз днес почивам ама то каква почивка , колкото да поошеташ изгладиш и приготвиш някои вкусотийки и деня свършил . Снощи имахме гости същото се очертава и за тази вечер така,че следобеда ще го изкарам в кухнята но пък е хубаво да идват гости разнообразие .
-
quick_v
- магьосник в кухнята

- :: 22 рецепти от quick_v
- :: 96 снимки от quick_v
Мнение
от quick_v » нед дек 05, 2010 3:52 pm
Бони може би проблема е само при мен ,защото не виждам други да се оплакват,аз You Tube го отварям тук без проблем.Но когато няма линк и виждам амо изписани инициали

Благодаря ти за това,че си ми ги постнала с линк

,

Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден!
Сенека