Здравейте,сладурчета!
Дано,всичко,при всички да е наред!
Йоанка,дано нямате повече никакви проблеми,че и без друго,жегата там е ужасна.
Катенце,удовлетворението,в този живот,и смисълът да живееш,не се състои в това,непременно да отидеш някъде...,за да видиш нещо...и т.н.
Ще си щастлив,само тогава,когато сърцето и душата са там,където са сродните такива.Когато даваш едното си крило,на човека,който до този момент е използвал неговите заради теб и семейството и си оставате в гнезденцето,но с много любов и красиви спомени.Аз,също съм преживяла това нещастие.Преди години,татко ми получи тежък инсулт,но и ние като вас,сме едно голямо сплотено семейство,и с цялата ни обич и опора,днес,татко си е жив и здрав и така...
От все сърце,пожелавам на всички,само прекрасни,летни дни,където и да се намират!Само здраве да е!
Тези цветенца,са за вас,с много обич и приятелски чувства-от мен!
И дойде време,за една почерпка
Мойта половинка,днес пораства с още една годинка.Както обичам да се шегуваме с колежките,че мъжете си остават цял живот деца,а аз им отговарям , че моят мъж расте,вече е пети за шести клас
Шегата на страни,днес ще ви почерпя за неговият рожден ден,и за този на сестричката ми,който беше на 04.07.,но аз гледам да мина с една почерпка...Е,криза е........
Каквото и да им пожелая и на двамата,ще бъде малко.Затова,им желая,да са ми живи и здрави и да бъдем,все така заедно и сплотени!Много си ги обичкам!
Довечера ще е пиршеството,в тяхна чест!