Добър вечер !!! Брех..... много бягане в тоя живот .... добре,че идва вечер или по-точно нощта ,че да си починем .... и така при нас днес е Св. Екатерина ,тържествена литургия бе сутринта .... а в България вчера ..... и защо не мога да си обясня ???!!!! Някой от компанията сигурно ще ме светне ..... Както и да е нямам търпение да поздравя двете КАТЕТА ..... МАМИТО и КАТЕТО ..... за мен ..... Много няма да философствам тая вечер ,а ще им пожелая от сърце здраве ,здраве и много сбъднати мечти !!!! Да станат станат баби ... и още веднъж ,да ги уважават и да ги обичат !!!! И на МИТАКА едно наздраве от мен ,да и се радва ,да я обича и все така да са рамо до рамо !!!! С пожелания още много години да празнувате и да се радвате на дребните ,всекидневни неща от живота !!!! Да са Ви честити имената !!! И двете си ви обичам много !!!!

Не съм чела назад ,защото буквално съм разпадащ се атом или труп .... днес не излязох от кухнята ... минах 8те часа и надника пак го няма ..... остана ми удоволствието ,от това с което се занимавах ... още повече ,че става въпрос за Стелиос ..... ами утре е именник !!! И да си призная толкова е палав ,а много си го обичам ... дали защото е най-малък или защото претърпя толкова много ... но истината е тая ,обичам и9 останалите ,но тоя хем ме побърква ,хем не мога да не си го призная .... тайничко да не чуват много народ ...

Приготвих една торта подарък ,една за у нас и едни еклери за училище ,освен всичко ,което готвих .... и затова съм и толкова изморена .... И така да ми е жив и здрав ,и да расте волно и безгрижно дете !!!! За другото сме ние !!!!

Почерпвам ви отсега ,защото утре ще съм на много места ,че и на психолог ..... Заповядайте ,мили приятелки !!!

Лека и спокойна вечер и от мен !!!