сядам с моето кафе при вас
Лястовиците ли носят на крилете си Пролет?!…
Или просто следват сгряващата й следа?
Каквато и да е истината за това, нека честита бъде Пролетта!
Честита Първа Пролет!

и както изглежда цял ден ще продължи да натрупва.....Поне  за децата е все още радост
    и както изглежда цял ден ще продължи да натрупва.....Поне  за децата е все още радост  

.Душата ми вече се стегна в къщи,искам навън сред природата
 .Душата ми вече се стегна в къщи,искам навън сред природата  .Тази зима не знам как се разминах с депресията..Винаги съм била навън,на работа сред хора.В голяма степен благодарение на вас
 .Тази зима не знам как се разминах с депресията..Винаги съм била навън,на работа сред хора.В голяма степен благодарение на вас  ,които всеки ден ми и си правехме компания на
 ,които всеки ден ми и си правехме компания на   .И разбира се имам няколко приятелки,които намираха време за мен,за едно как си,за едно кафе
 .И разбира се имам няколко приятелки,които намираха време за мен,за едно как си,за едно кафе  .Искам да  ви разходя сред природата.Много обичам водата-езера,море,ако щете блато
 .Искам да  ви разходя сред природата.Много обичам водата-езера,море,ако щете блато  .Щях да кажа пъпа ми е хвърлен тук и се сетих ,че още пазя на Зари неговото,не мога да реша къде да го хвърля.Чаках прощъпулката да видя какво ще хване,че натам да се насоча,но той грабна -диск и черпак
 .Щях да кажа пъпа ми е хвърлен тук и се сетих ,че още пазя на Зари неговото,не мога да реша къде да го хвърля.Чаках прощъпулката да видя какво ще хване,че натам да се насоча,но той грабна -диск и черпак  
   .
 . 

на кафе сутринта отсега ДОБРО УТРО!
  на кафе сутринта отсега ДОБРО УТРО! 

!
 !
 и заредени с пролетни емоции да посрещнем деня. Пожелавам на всички вас, мили приятелки - прекрасен,спокоен и много весел ден-
 и заредени с пролетни емоции да посрещнем деня. Пожелавам на всички вас, мили приятелки - прекрасен,спокоен и много весел ден-