Добър вечер,мили момичета! Изпратих Тони и сядам при вас. Йоанка,ти мен не ме мисли мило момиче,аз си такава - мога да тъгувам за бездомно куче или коте,че за теб ли да не ме боли,нали съм майка,нали имам две момичета - от малки ги направих свои приятелки,научих ги да ми се доверяват,да не споделят всичко дори с приятелки,майката никога не предава,най вече децата си,не разбирам липсата на такава близост и силна връзка между майка и дъщеря,за моите момичета аз съм изповедника,споделят и най - личните,дори интимни проблеми,неудачи при Инка в семейството, веднага със уместни съвети потушавам всичко - Ина все мърмори,че защитавам съпруга й,а не нея,но аз съм коректна и обективна в името на истината,ако имаше и ти такива отношения с майка си,щеше да ти е много по -леко,но не всички са еднакво устроени,ти си много чувствителен човек,разбрах го отдавна,ти не държиш да се налагаш,а просто нещата да се случват навреме,което не е лошо,но с тая стена срещу теб е трудно,остава само едно,разговори с добър тон със съпруга,не се конфронтирай в никакъв случай - лошото влече лошо,усмихвай се повече, не се измъчвай много, такъв ти е късмета,дано настъпи промяна,надявам се, влагай много чувство за хумор,работи добре .Не си мисли,че ни натоварваш тук,преброй момичетата - това са доказали се във времето и годините приятелки,поавяват се много,но са еднодневки,а тия сладуранки тук винаги ще ти опрат рамо,ще потушат болката ти,ще ти помогнат,затова ги обичам много и държа на тях,горе главата мило момиче,всичко ще се подреди - прегръщат те миличка,целувки и помни,че те обичам!Натали,усмихнато момиче,пожелавам ти весела и разтоварваща отпуска

Миленче, весело и щастливо изкарване на поредната почивка!

Миленце,благодаря,че си писала за Дидка,ако се чуете поздрави от мен!

При нас гърми,май е на дъжд! Таничка,дръж се миличка и това ще мине!

Прекрасна вечер на всички!