Добро утро, на всички работливи и поспаливи момичета!
Кате, уважихме всички приятели, прекарахме много добре, благодаря за пожеланието, и ние искаме често да се събираме но някои от тях са шофьори на дълги разстояния и не се прибират всеки уикенд, кога как дойде, здраве да е.
Дианка, как е момчето ти, свалиха ли конците, не искам да те притискам, само те мисля...........
Нели, нали няма да ми се обидиш ако ти кажа, че незнайно защо си мислих, че имаш турски произход, вярвай ми няма никакво значение, обичам те и те уважавам такава, каквато си. НАвремето един познат си доведе жена от Гоце Делчевския район, всички казваха, че била помакиня и понеже мъжете ни са приятели от деца контактите ни бяха чести, с течение на времето си допаднахме и децата си заедно отгледахме преди всеки да тръгне да си търси късмета, ние тук а те заминаха за Майорка, та мисълта ми беше понеже си станахме близки, а хората са много любопитни, караха ме да я питам дали наистина е помакиня..........простотия...отговарях, че каквато и да е няма да я харесвам и обичам по-малко и че за мен няма значение това, каква е, за каква се определя си е нейно мнение и решение, не избирам приятели по това. Любовта ще спаси света, защо не разбират това, ако учим децата си да мразят, до къде ще я докараме????? Между другото снабди ли се с кърпи за сушилнята?
Казват в сряда не се сяда ама вие си давайте почивка и време за

Лека и усмихната да е за всички ви!