Как тече денят на Веселите готвачи? - Декември '12
- nikoline
- началник печка
- :: 2 снимки от nikoline
Re: Как тече денят на Веселите готвачи?
Честит Имен Ден на всички които празнуват днес!
Пожелавам на вас и семействата ви много здраве, любов и сбъднати мечти! Щастливи деца, които да ви радват всеки ден и много топлина в семействата!
Пожелавам на вас и семействата ви много здраве, любов и сбъднати мечти! Щастливи деца, които да ви радват всеки ден и много топлина в семействата!
- Sirena
- магьосник в кухнята
- :: 17 рецепти от Sirena
- :: 171 снимки от Sirena
- MANI
- магьосник в кухнята
- :: 170 рецепти от MANI
- :: 436 снимки от MANI
Весела Коледа момичета и от мен!С малко закъснение ,но от сърце искам да пожелая на всички ви и вашите близки най-вече здраве,щастие ,благоденствие и много сбъднати мечти!Нека в домовете ви винаги да царят хармония и любов
Името носи си чисто, за да грее от род на род, от век на век. Човек за името живее и само с име е човек.Много верни думи и с тях искам да поздравя всички и именници с пожелание за здраве и късмет!
На бързо и аз да ви споделя
Изкарах си чудесно с майка и малката!Имаше много смях и игри.Тя беше много щастлива от подаръците ,които и донесе "ДЕДИ" -както тя му казва
Вчера се върнах по живо ,по здраво в Бургас и сега съм на работа ,така че се присъединявям към Натали и Нинка
С удоволствие изчетох как сте изкарали празника.Чудесни снимки,емоции,трапези!
Сега почваме подготовката за Нова Година.Ние решихме да се съберем в нас и после на клуб!Ще падне готвене
,но за сметка на това мн се радвам ,че ще посрещна новата година с едни от най-добрите ми приятели...от години не можем да се съберем
Всички сме пръснати в различни градове,някои и в други държави
Хубав ден на всички и весело изкарване на празнуващите!

Името носи си чисто, за да грее от род на род, от век на век. Човек за името живее и само с име е човек.Много верни думи и с тях искам да поздравя всички и именници с пожелание за здраве и късмет!
На бързо и аз да ви споделя

С удоволствие изчетох как сте изкарали празника.Чудесни снимки,емоции,трапези!
Сега почваме подготовката за Нова Година.Ние решихме да се съберем в нас и после на клуб!Ще падне готвене

Хубав ден на всички и весело изкарване на празнуващите!
http://www.radikal.ru]

- milena75
- магьосник в кухнята
- :: 64 рецепти от milena75
- :: 279 снимки от milena75
Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Носете с чест и гордост името си!

Йоанка, да ти е жив и здрав съпругът ти! Пожелавам му много щастие и радостта в очите му никога да не изчезва!

Танче, чести имен ден и на теб! Бъди винаги така борбена и ведра, за да даряваш хората около теб с много любов!

Весел празник!

Йоанка, да ти е жив и здрав съпругът ти! Пожелавам му много щастие и радостта в очите му никога да не изчезва!

Танче, чести имен ден и на теб! Бъди винаги така борбена и ведра, за да даряваш хората около теб с много любов!

Весел празник!
- lady_LANA
- магьосник в кухнята
- :: 98 рецепти от lady_LANA
- :: 177 снимки от lady_LANA
Йоанка, здраве и късмет на мъжа ти, и дълги години семейно щастие, любов и разбирателство ви желая.
Танче, здраве (разбира се) и още повече радост около теб.
Ние тези дни почти не оставаме сами и съм целодневно заета с приготовления
. Иска ми се да не минават толкова бързо тези празници за да им се насладим както трябва, но... Ние вярваме в дядо Коледа
и даже при нас минава 2 пъти- в навечерието на Коледа и в навечерието на Нова Година. На Коледа намерихме подарък (разбира се)
Сега приготвих едно портокалово кексче за кафето
, което отново ще пием с компания
. Тази година се постарах и приготвих доста вкуснотии в двойни дози
, от които имаме все още. А времето тук е като есенно- от една страна ми липсва заснежената Коледа
, от друга страна се радвам на слънчицето на двора
.
Сега сервирам и на вас- този път не кафе, а цветя с много обич.
Хубав следобед, съкровища

Танче, здраве (разбира се) и още повече радост около теб.

Ние тези дни почти не оставаме сами и съм целодневно заета с приготовления

Сега приготвих едно портокалово кексче за кафето

Сега сервирам и на вас- този път не кафе, а цветя с много обич.
Хубав следобед, съкровища

- ninka71
- виртуоз с тиган
Ехоооо,сладурчета,изпихте ли си следобедното кафенце?

Днес,ни освободиха в 12часа,а утре няма да работиме
Много сме доволни от тази изненада!

Днес,ни освободиха в 12часа,а утре няма да работиме

Животът е само един миг между две вечности
Платон
- Aliana
- магьосник в кухнята
- :: 625 рецепти от Aliana
- :: 2132 снимки от Aliana
- Контакти:
Здравейте, сладурчета мили!
Честито на всички празнували и празнуващи!
Бъдни вечер мина със семейството, ядохме печена гъска, салата, скордаля, имаше торта, сладки и плодова салата. Имаше и дядо Коледа
Адриан имаше почти 40 градуса температура, следобедът бяхме на спешен лекар, казаха, че е настинка и се върнахме да си започнем празника. Струваше си подготовката, Яворчо толкова много се зарадва! Малко снимки и от мен:

На 25-ти бях в ресторанта, а на 26-ти се бях записала доброволно да съм дежурна в службата, където все още поработвам - най-вече благотворително. Но вчера беше ад. Статистически погледнато коледните празници са годишната кулминация на насилието в семейството
И статистиката явно не лъже. Вчера бях от 11 до 23 часа и имах повече от 60 обаждания
, две придружавания до полицията, едно повикване от полицията и вечерта бях два часа на улицата, да раздам подаръци на момичетата...
Прибрах се с главоболие и разстроена, още повече, че едното ни коте беше изчезнало от предния ден...
Е, котето днес се появи и колкото и да го разпитвах, не благоволи да ми каже, къде е било
Днес вали из ведро, аз не съм спала много снощи, всъщност почти никак, защото ходих да обикалям и през нощта да търся животинката... а днес ми е криво и уморено цял ден, само гледам къде и как да полегна, а още не ми се е отдала възможност. Довечера смятаме и да излезем, а не мен нещо не ми се излиза май...
Засега ви оставям, ще ви видя после пак
Ще видим, ще се реши на момента, дали и какво ще предприемем
Честито на всички празнували и празнуващи!

Бъдни вечер мина със семейството, ядохме печена гъска, салата, скордаля, имаше торта, сладки и плодова салата. Имаше и дядо Коледа

Адриан имаше почти 40 градуса температура, следобедът бяхме на спешен лекар, казаха, че е настинка и се върнахме да си започнем празника. Струваше си подготовката, Яворчо толкова много се зарадва! Малко снимки и от мен:

На 25-ти бях в ресторанта, а на 26-ти се бях записала доброволно да съм дежурна в службата, където все още поработвам - най-вече благотворително. Но вчера беше ад. Статистически погледнато коледните празници са годишната кулминация на насилието в семейството

Прибрах се с главоболие и разстроена, още повече, че едното ни коте беше изчезнало от предния ден...
Е, котето днес се появи и колкото и да го разпитвах, не благоволи да ми каже, къде е било

Днес вали из ведро, аз не съм спала много снощи, всъщност почти никак, защото ходих да обикалям и през нощта да търся животинката... а днес ми е криво и уморено цял ден, само гледам къде и как да полегна, а още не ми се е отдала възможност. Довечера смятаме и да излезем, а не мен нещо не ми се излиза май...
Засега ви оставям, ще ви видя после пак

Ще видим, ще се реши на момента, дали и какво ще предприемем

www.facebook.com/artandhobby
-
- виртуоз с тиган
- :: 2 снимки от rusowelka51
Рали дечицата са супер Какви лъчезарни усмивки
Да са ви живи и здрави и много да им се радвате
както винаги при теб е супер натоварено Кога почиваш бе момиче
Дай малко релакс
Аз съм готова и чакам гостите
Желая ви една прекрасна вечер