Хубав да е денят ни, ако може и така да го изкараме

Да се настроим позитивно
[youtube]http://youtu.be/PKB_tp6_ttc[/youtube]

!
 !

Светлина и слънчева обич в петъчния ден!
Светлина и слънчева обич в петъчния ден!

Привет,момичета - ошетах и вече релакс. Таничка,нямаме много паяци,но тая година е бум на оси при нас,вече сме жертви на тия гадинки със съседката,като простираме и събираме прането,но какво да ги прави човек и те душици носят.Нинка,много си сладка и забавна - с тия твои юначета трудно се издържа,съдейки по нашия Тони - купувам му кола,радва й се,че върви и си отваря вратите и само след час, два можем да сглобим две коли от остатъците - нищо мила,нека са живи и здрави,нека са палави - живот кипи на пълни обороти при тях! Дидка,не ми говори за сън,че вече три дни съм със максимум 5ч.,тая Луна ми разказа играта,много съм подвластна на тия неща,метеозависима съм - ще мине.Бони, весело и незабравимо изкарване с гостите! Ивче,крайно време е да се включиш в Консервната област,ти си оправна и бързо ще се справиш,имаш си и помощници
 Привет,момичета - ошетах и вече релакс. Таничка,нямаме много паяци,но тая година е бум на оси при нас,вече сме жертви на тия гадинки със съседката,като простираме и събираме прането,но какво да ги прави човек и те душици носят.Нинка,много си сладка и забавна - с тия твои юначета трудно се издържа,съдейки по нашия Тони - купувам му кола,радва й се,че върви и си отваря вратите и само след час, два можем да сглобим две коли от остатъците - нищо мила,нека са живи и здрави,нека са палави - живот кипи на пълни обороти при тях! Дидка,не ми говори за сън,че вече три дни съм със максимум 5ч.,тая Луна ми разказа играта,много съм подвластна на тия неща,метеозависима съм - ще мине.Бони, весело и незабравимо изкарване с гостите! Ивче,крайно време е да се включиш в Консервната област,ти си оправна и бързо ще се справиш,имаш си и помощници  Натали,прекрасна си мила,много ми хареса клипа и мелодията,а текста е незабравим,благодаря ти от сърце!Ако имате малко време,наминете към мен,чакам ви с нетърпение!
 Натали,прекрасна си мила,много ми хареса клипа и мелодията,а текста е незабравим,благодаря ти от сърце!Ако имате малко време,наминете към мен,чакам ви с нетърпение!  

Иленце,радвам се,че дойде мила -- аз също имам хлебопекарна от три години и си приготвям редовно пълнозърнест хляб,много съм доволна,върши ми прекрасна работа,така че - Верче,не се колебай купи си,докато ошеташ и сготвиш - хляба ти е готов,а какъв аромат се носи ....
 Иленце,радвам се,че дойде мила -- аз също имам хлебопекарна от три години и си приготвям редовно пълнозърнест хляб,много съм доволна,върши ми прекрасна работа,така че - Верче,не се колебай купи си,докато ошеташ и сготвиш - хляба ти е готов,а какъв аромат се носи ....

Мили момичета, пожелавам ви весела и приятна вечер - Лека и спокойна нощ!!!
 Мили момичета, пожелавам ви весела и приятна вечер - Лека и спокойна нощ!!!  

Дидка и Зарче,сигурно сте още навън, а аз ви изпращам пожелания за лека и спокойна нощ! Това е вашето котенце!!!
 Дидка и Зарче,сигурно сте още навън, а аз ви изпращам пожелания за лека и спокойна нощ! Това е вашето котенце!!!