Добро утро

Желая ви ден изпълнен с много късмет, добро настроение и любов!

и приятни мисли
 и приятни мисли   По Великденските празници си попътувахме на воля и все още си отпочиваме
 По Великденските празници си попътувахме на воля и все още си отпочиваме   
  Трепети, вълнения, емоции
  Трепети, вълнения, емоции   Освен всичко ни беше нападнал един вирус ... както казва половинката - ще съм с червен нос на снимките /той де, на мен вече ми беше попреминало
 Освен всичко ни беше нападнал един вирус ... както казва половинката - ще съм с червен нос на снимките /той де, на мен вече ми беше попреминало   /. Важното е всичко да върви по реда си, младежите да се обичат и да се разбират и всички да сме живи и здрави
 /. Важното е всичко да върви по реда си, младежите да се обичат и да се разбират и всички да сме живи и здрави   

Добро утро,мили момичета! Благодаря ви за
 Добро утро,мили момичета! Благодаря ви за   и прекрасните пожелания!Бони,честита радост,бъдете живи и здрави,много радост и щастие на всички в семейството,младите да ви носят радост и обич!!! Прекрасен ден на всички!
  и прекрасните пожелания!Бони,честита радост,бъдете живи и здрави,много радост и щастие на всички в семейството,младите да ви носят радост и обич!!! Прекрасен ден на всички!