Честита Коледа, мили момичета и от мен .С малко закъснение.
Бяла зима - вик на тишината,
светът проблясва в огнена позлата,
пурпурни гирлянди галят мрака,
скърца от подаръци шейната...
В детските очи пламтят искрици,
цялата Вселена ни обича!
Смях вали в нощта на красотата,
сбъднати желания ни чакат,
в този звън на коледни камбани,
чудесата раждат радостта ни!
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!
Последните дни ми бяха доста натоварени и в работата и в къщи, въпреки че се измъкнах за една среща на 27 -ми. Най накрая и аз да седна на компютъра за удоволствие, а не за работа!
На Бъдни вечер и Коледа се събрахме на вилата при родителите ми и баба.Сестра ми и зет ми с племенниците също бяха с нас.
Преди Коледа във Варна заваля обилен сняг, и наистина имахме истинска снежна Коледа.
Децата не можеха да се наситят на снега в двора. Голямата племенница, когато не я наблюдаваха, търчеше мигновено навънка.
Сутринта на Коледа, с нея правих
ме снежен човек

. т.е беше ми наредено : Време е за снежния човек!Лельо там има лопата !!! Обеща ми ! - Кога? - Още миналата година.
Така си беше, миналата година правих
ме пак снежен човек, който тя не хареса, а аз и обещах още един , когато има повече сняг. Ей че помни ! Доста пъшках с лопатата , но ми беше много хубаво да гледам децата, как се радват на съвсем обикновени неща - снега, боя със снежни топки, снежния човек, диадемата с еленските рогца, не само на подаръците, и са щастливи и весели .
PC250476.JPG
Весели празници и много празнични вкусотии весели

!
Целувки от мен

и нека за малко да си припомним кога и ние сме били деца и сме вярвали в чудеса, чакали сме с нетърпение подаръците, снега и игрите.
[youtube]
http://youtu.be/FDwuI_x9hZQ[/youtube]