Привет, мили момичета! Сутринта заведох Митака при кардиолог,направиха му Ехография - всичко е ок, прибрах го и тръгнах на пазар - да купя за утре череши,нали е Задушница, прекарах си много хубаво със снаха ми и нейна приятелка, натоварих се юнашки, взех такси и се прибрах по обяд, после се почувствах уморено,че като му легнах - поспах два часа,но още ми се спи,тия дни имаше доста тичане около рождения ден на скъпото ми детенце Тони. Таничка, сърдечно ти благодаря мила за поздравите към Тони, аз от своя страна пожелавам на дъщеря ти - всичко до мине добре, стискам палци, а ти се успокои,не предизвиквай напрежение и негативи в съзнанието си,мисли в добрия изход от всичко, успех мила!

Дидка, рожденият ден не беше в домашна обстановка, бяхме на ресторант, Тони получи много,много подаръци,но най -много му допадна един от тях - огромна картонена къщичка,която трябва сам да оцвети - от мама и тати е,много щастлив беше, тортата в градината беше с костенурките Нинджа - Инка купи на всяко дете от групата шапчица за празника и маски на костенурките,всички доволни и радостни, толкова храна поръчахме в ресторанта и накрая моето бонбонче ме помоли да му поръчам голяма пица за в къщи, изпълних с удоволствие желанието на рожденика.

Нели, къде си мила,днес не си така активна, дано всичко е наред?! Танче, в неделя и аз ще приготвям Дианка, дръж се!

Приятна вечер и спокойна нощ на всички!