Добро утро!
Нели, както казваш сина ще свикне но при мен ще е по-трудно, надявам се като вози и сестра си да е още по-внимателен, но колкото и да е внимателен представи си училище с около 4 000 ученици, поне 1 000 от които се придвижват с лични автомобили, има и училищни автобуси и позакъсняли за работа родители, които бързат да оставят децата си –една подвижна лудница. Онзи ден наистина много тичане, като цяло тук постоянно е така, а вчера звъннах но руската писателка така те беше омагьосала, че не чу телефона, пак ще звънна тези дни.
Ани, сина е почти 18- последна година в гимназия а дъщерята е почти 15- първа година в гимназия. Да сте живи и здрави всички, как се справяш не знам, Господ сили да ти дава. Благодаря ви за пожеланията, момичета

ще четат, това им е работа.
Гинче, съжалявам за котенцето, колкото до загубата на близък, ти поне имаш спомени с твоя баща, аз с моя нямам никакви ярки спомени, почина преди да навърша 7 а беше и по болници дълго време, нито рожден ден си спомням, нито Нова година (Коледа не се празнуваше тогава) и по-рано писах, че според мен времето не лекува, дава ти време да свикнеш със загубата..........
Нели, мисля, че не е нужно човек да е голям интелектуалец, за да те разбере и да те подкрепи, някой който е преживял това, което ти, ще те разбере най-добре, всеки Човек би поплакал с теб на болката ти, всяка майка би се помолила да спрат сълзите ти....
Кате, Нели, много ми хареса това за гостите.
Преди около 4 години научих за този сайт от моя позната, с течение на времето стигнах до извода, че и тя чете но не излиза на светло, което е много грозно, убедих се в това, когато веднъж споделена от мен информация във форума беше стигнала до наша обща позната и когато я попитах от къде знае и не можа да ми отговори подозренията ми се потвърдиха а знаех, че съм споделила само тук. Преди време отправих покана към всички четящи да "дойдат" в нашите редици, толкова по-добре ще се почувстват сред нас, "отколкото зад вратата" е, от тогава гледам да се съобразявам какво пиша, но мисля,че админите или някой там трябва да се заеме с това.