Здравейте момичета!
Дано да е приказен денят ви и във вторият ден от новата година!
Навън отново танцуват снежинки...
макар че слънчицето скромно се показва,е много студено...поне на мен така ми се стори...
Йоанка,това си е лично решение,но се чудя какво ти е на възрастта
Дидка,всички хора са различни.....и приемат по техен си начин подаръците и изненадите.
В нашето семейство,аз и сестра ми сме възпитавани по един и същи начин,но тя,никога не се е радвала на подаръците,които намирахме под елхата,докато аз скачах до небето и в нейните очи съм била луда...и днес е такава,обича да получава скъпи подаръци-като кола,скъпи парфюми и пак казва-е,какво толкова.....
Щерка ми е същата.....
Боже,аз ли не съм редовна или хората се промениха,но на мен едно лукче някой да ми подаде,го обсипвам с благодарности и целувки,ако е по-близък.....
Аз съм човек,който обича да прави хубави изненади,по-често без поводи и то,не защото да се натрапвам на хората в очите,колкото да чета щастието,което излъчват те.....Невероятно е!
Това ме зарежда положително и с вътрешен мир.....
На моите родители поне веднъж на ден им казвам колко много ги обичам,дарявам ги с целувка и усещам,че това ги окуражава.......дава им сили,както на тях,така и на мен самата......
Та луда или не,който както иска така да ме оприличава........
За мене важно е да има човешко общуване,любов в сърцата и доброта.....МНОГО!И ИСТИНСКА!
Другото е просто преживяване!
Пожелавам ви здраве и топлина в сърцата!
Снежинките изчезнаха и Слънчо засия.......
Прекрасен ден милички!
Миме,не си сама...имаш Весито-едно незаменимо съкровище....и,макар и виртуално имаш нас!
Винаги,когато се почувстваш самотна влез в нашият топъл дом и все ще намериш някой..........
Ти си силно момиче!
А и както ти ми писа преди време,тази раздяла,сама по себе си е тежка,но си има и своите положителни страни.
да сте здрави,другото ще се оправи!
Обичам те!
Целувки на теб и Веси!