Добро утро!
Днес ще си пия кафето мако по-спокойно. Къщата вече е изчистена, багажът е приготвен, само чакаме да стане утре и да потеглим. Не съм пътувала с влак от 14 години, откакто бях студентка, колко време е минало то тогава! Дано последният работен ден на този месец да мине бързо, че нещо вече не ми се работи.
Дианка, хората са казали "Злото не идва само". Понякога лошите неща се случват така. Наистина може би ще е добре ако имаш възможност да се прибереш, за да усетят родителите ти твоята подкрепа, а и ти ще си по-спокойна ако ги видиш.
Влади, това му харесвам на този сайт - освен хубавите рецепти, които се споделят тук, се сприятеляваме с хора, които иначе са доста далеч от нас като местоположение. Аз поне намерих доста такива приятели. Смело мога да кажа, че вас ви чувствам много по-близки от много други "псевдоприятели", които познавам от години.
Кате, благодарим ти за картичките, които ни пращаш всяка вечер, кученцата са много сладки! Дано бързо да оздравееш. При мен гърлото вече мина, но пък вчера се спънах и паднах на улицата, сега ме боли коляното, едва, едва вървя.
Дидка, недей да мислиш предварително негативно, от притеснение да не вземеш да си докараш някоя друга болест. Малко остана и ще се успокоиш.
Наталка, радвай се, че половинчо си е вкъщи и ще оправи всичко. От време на време трябва да се случват такива неща, за да имат и мъжете поле за изява, иначе ще вземат много да се омързеливят и да се почувстват ненужни

.
Момичета, сега ще ви оставям, че ще си приготвям за работа, а на вас пожелавам усмихнат ден, въпреки дъждовното време! За съжаление синоптиците обещават празничните дни да са все така освежващи и напоителни", но няма значение, важното е в сърцата ни да е слънчево и весело!