Здравейте, виртуални приятели! Ето ме и мен, отново след отпуската. Върнахме се заредени с родопска, морска и (почти) балканска енергия.
С
Makaweli сме имали дублаж на 2 от дестинациите - Кръстова гора и Перперикон. Навъртяхме на колата 1600км и си изкарахме чудесно.
Пак не успяхме да видим всичко запланувано, но в планината 200км НЕ са равни на 200км в равнината. А и времето просто лети.
Нашия маршрут беше:
Триградското ждрело и пещерата Дяволското гърло
Девин
Широка лъка
Кръстова гора
Златоград
Перперикон
Приморско
Хисаря
и... пак в къщи.
Нагледахме се на чудни природни гледки в Родопите. Ще ви покажа и снимки след някой и друг ден. Надявам се да намеря време и да ви разкажа по-подробно.
BABY, благодаря за съвета, който ми даде да НЕ правя резервации (послушах те). Оказа се, че на места ми дадоха по-ниска цена от обявената в интернет

. И действително имаше свободни места навсякъде.
Milena75, бързо оздравяване и дано се разминете с роднинските набези. Определено самопоканата на едни е неприятна за други. Трябва да намерите начин със
Sirena да им покажете (аз предпочитам открития диалог), че така не става.
На
Маги честита студентка - да е жива, здрава и упорита!
И мойта дъщеричка ще е първа година студентка, но аз съм скептично настроена към цялата ни образователна система в момента, та не може да се каже, че това ме прави щастлива.
На
STELKINA и
Lady_LANA добре дошли и хубави мигове в РОДИНАТА!
Сега ще си поогледам къщата и цветята. Имам и дрехи за пране.... И куп други къщни работи.
Хубав и усмихнат летен ден на всички. До скоро.