Сега и аз ще ти правя компания с ракийката
 , който иска да се присъедини към нас
 , който иска да се присъедини към нас  ! Приятна вечер на всички!
 ! Приятна вечер на всички!

, който иска да се присъедини към нас
 , който иска да се присъедини към нас  ! Приятна вечер на всички!
 ! Приятна вечер на всички!

БОНИ,четейки ти поста се опитах да си представя ситуацията .милите толкова ви мисля как  ходите на работа в това време ,аз съм отвикнала от много години и ми се струва планина ,четейки и чувайки всичко това ! Освен всичко друго гърлото и при мен е болезнено ,драскащо и въобще ми е някак отпуснато ...а в петък ще не партито ....
 БОНИ,четейки ти поста се опитах да си представя ситуацията .милите толкова ви мисля как  ходите на работа в това време ,аз съм отвикнала от много години и ми се струва планина ,четейки и чувайки всичко това ! Освен всичко друго гърлото и при мен е болезнено ,драскащо и въобще ми е някак отпуснато ...а в петък ще не партито ....  

опазил ме Бог ....няма отменяне вече затова днес изпекох блатовете и утре трябва да я сглобявам тортата ....и много ,много приготовления още ...надявам се да търча до последния момент и вечерта да си легна удовлетворена ......от постигнатото .
 опазил ме Бог ....няма отменяне вече затова днес изпекох блатовете и утре трябва да я сглобявам тортата ....и много ,много приготовления още ...надявам се да търча до последния момент и вечерта да си легна удовлетворена ......от постигнатото .  Както и да е сега отивам да приготвя нещо за хапване ,а на вас да пожелая една красива и топла вечер !!!
 Както и да е сега отивам да приготвя нещо за хапване ,а на вас да пожелая една красива и топла вечер !!!  

МИЛЕНКА,
 МИЛЕНКА,  май след твоята и на БОНИ ракийка да си налея и аз ...хем да се постопля ,хем да ви правя компания ...тогава  НАЗДРАВЕ!!! наливайте всички по една и ....ви чакаме !!!
 май след твоята и на БОНИ ракийка да си налея и аз ...хем да се постопля ,хем да ви правя компания ...тогава  НАЗДРАВЕ!!! наливайте всички по една и ....ви чакаме !!! 

Привет,мили момичета! За съжаление и при нас е непочистено,добре че снега спря и се показа слънчице следобяд,сега е много приятно вън,няма студ.Бони,Миленче - наздраве момичета,аз ще пийна чаша вино!
 Привет,мили момичета! За съжаление и при нас е непочистено,добре че снега спря и се показа слънчице следобяд,сега е много приятно вън,няма студ.Бони,Миленче - наздраве момичета,аз ще пийна чаша вино!  Пожелавам на всички,лека и приятна вечер!!!
 Пожелавам на всички,лека и приятна вечер!!!  

Дианка,успех мила!!!
 Дианка,успех мила!!!

Дидка и сладко Зарче,пожелавам ви лека,спокойна и вълшебна нощ милички!!!
 Дидка и сладко Зарче,пожелавам ви лека,спокойна и вълшебна нощ милички!!!  

Здравейте момичета днес е много студен ден ,и виелици ,добре е че няма училище иначе незнам как ще ходят оставам тук една запалена камина който е по-замръзнал да се стопли ,ии не забравяйте да подържате огъня ,а сега   Лека вечер.
 Здравейте момичета днес е много студен ден ,и виелици ,добре е че няма училище иначе незнам как ще ходят оставам тук една запалена камина който е по-замръзнал да се стопли ,ии не забравяйте да подържате огъня ,а сега   Лека вечер.  

ДОБРА ВЕЧЕР,МОМИЧЕТА!
 ДОБРА ВЕЧЕР,МОМИЧЕТА!  
  Всъщност, не можах да се придвижа до работата си!
 Всъщност, не можах да се придвижа до работата си! 

ПРИЯТНА ВЕЧЕР И СПОКОЙНА НОЩ,МОМИЧЕТА!
   ПРИЯТНА ВЕЧЕР И СПОКОЙНА НОЩ,МОМИЧЕТА!  

Пред топлата камина и мъркащата котка направо ми дойде отморяващо
 Пред топлата камина и мъркащата котка направо ми дойде отморяващо   
  После да покажеш снимки
 После да покажеш снимки   

.Скачам,закуска-солени мъфини,нямаше сготвено,няма време за компютъра.Наталка,би било чудесно това,което предполагаш,но не.Вярно е,че от известно време има мъж до нас,но сме само приятели.Споменавам го сега,защото вчера отново направи жест към нас.Звънна ,сетил се,че няма как да изляза да напазаря,нито мога Зарко да нося,нито кой знае колко покупки.И тъй като сме излизали с детето знае и ,че не обича много да върви
 .Скачам,закуска-солени мъфини,нямаше сготвено,няма време за компютъра.Наталка,би било чудесно това,което предполагаш,но не.Вярно е,че от известно време има мъж до нас,но сме само приятели.Споменавам го сега,защото вчера отново направи жест към нас.Звънна ,сетил се,че няма как да изляза да напазаря,нито мога Зарко да нося,нито кой знае колко покупки.И тъй като сме излизали с детето знае и ,че не обича много да върви  Направих списък/пратих  го дори за памперси/ какво ми е нужно и картата си дадох,и всичко ми бе доставено с усмивка.И сто пъти ми звънна да пита,нещо да не обърка.И отново ОЦЕНЯВАМ ЩО Е ТО ПРИЯТЕЛ В НУЖДА СЕ ПОЗНАВА.И като е болен Зарито, звъни да пита как сме.Има и няколко случая да ни води и прибира  от яслата.Миналата година преживя ,,нещо,, и много ми споделяше.Сега казва,че се успокоява покрай нас.Бившия свекър и той мина няколко пъти да пита как сме,трябва ли ни нещо.Да са живи и здрави!Сред вас ,сред приятелите ми и сред хора като гореспоменатите,човек се чувства добре.Нищо ,че сме затворени в ,,снежния,, капан
 Направих списък/пратих  го дори за памперси/ какво ми е нужно и картата си дадох,и всичко ми бе доставено с усмивка.И сто пъти ми звънна да пита,нещо да не обърка.И отново ОЦЕНЯВАМ ЩО Е ТО ПРИЯТЕЛ В НУЖДА СЕ ПОЗНАВА.И като е болен Зарито, звъни да пита как сме.Има и няколко случая да ни води и прибира  от яслата.Миналата година преживя ,,нещо,, и много ми споделяше.Сега казва,че се успокоява покрай нас.Бившия свекър и той мина няколко пъти да пита как сме,трябва ли ни нещо.Да са живи и здрави!Сред вас ,сред приятелите ми и сред хора като гореспоменатите,човек се чувства добре.Нищо ,че сме затворени в ,,снежния,, капан  
   .
 . и това ме чака като стана,и тава за мъфини ,и още една тава..уф........Спокойна нощ!
  и това ме чака като стана,и тава за мъфини ,и още една тава..уф........Спокойна нощ!