Добро утро и от мен! Ето и моят сутрешен поздрав към вас
[youtube]
http://youtu.be/5bLZSwE1jQU[/youtube]
Днес вече съм малко по-добре. Оказа се, че от толкова дългото боледуване и лекарствата, коита съм пила ми се е получило неща като алергия, от вчера започнах да пия противоалергични таблетки и веднага усетих подобрение. Бони, надявам се да се оправиш бързо (под грижите на съпруга ти съм сигурна, че ще е така

)!
Ние с детето днес сме самички, мъжът ми замина за село да колят прасето и ще се прибере в понеделник. Сега започвам да чистя, че довечера дъщеря ми иска да си правим "момичешка парти"

- голямо парти ще е - поканила сме една наша приятелка с нейната дъщеря, техният татко пък вари ракия и решихме да се съберем по женски. Двете деца са почти на една възраст и много добре се разбират, като се съберем у нас или у тях не можем да ги разделим после. Надявам се и довечера да се забавляват, че с това училище освен в събота и неделя не могат да се видят по друго време, а имат нужда от разтоварване.
Да ви се оплача - преди два дни разбиха мазите в нашия блок. Мъжът ми е като болен - откраднаха му 20 литра ракия. Толкова труд отиде на вятъра

! Очевидно са търсели алкохол, защото имаше и други ценни неща - олио, брашно, сирене, буркани, но те не са пипнати

. Или пък са си ги оставили за друг път, че не са могли да ги носят

. Както и да е , сега се чудя като се върне мъжът ми и донесе бурканите със зимнината къде ще ги държим. В мазата не можем вече да рискуваме, а в апартамента е топло, пък и тясно, само тях ги няма тук. Мислех си за терасата, но там е студено и могат да се пръснат.
Страшното е, че щом тези нещастници са влезли веднъж, пак ще го направят, могат и по апартаментите да влизат. Ние живеем в малка кооперация на четири етажа, някои от семействата имат други жилища и обитаеми са пет-шест апартамента. Не ми се мисли какво може да стане ако се опитат да влязат докато сме си в къщи. Уж имаме входна врата, която се заключва, но явно и тя не може да ги спре. Тази несигурност в собствения ни дом много ме плаши!