Честит нов месец! Да донесе на всекиго по нещичко, ще си позволя да пожелая:) На Бони- гушкане с бебоците, на Илинка -котенце, на Дидка-удовлетворение от новата работа и приключения и разходки със Зарко, на Влади-успешен ремонт и радост от новата хубава обстановка, да остане време да се наслади, на Наталка- удовлетворение от труда в градинката:)и прекрасни резултати от този толкова голям труд:) наистина е удовлетворяващо да отгледаш от семенца, на Катето/сф/ много клиенти в аптеката, на Ани-само шестички и хубави новини около Мони, на Йоанка- прекрасни торти и една хубава почивка/ако не ме лъже паметта приключваш с гледането на дечицата:)/, на Дианка- радост, слънце , плаж и хубави вълнения, На Ивка повече срещи с децата:), на Танчето -повече плажуване и всичко да е наред с дъщеричката:), На Милето-още много прекрасни почивки/чакам снимките от последната:)/, на Верчето- радост и щастие и да се отбива по-често тук, на Нинка- спокойствие и хубави емоции:) На Катето/мами/ -разходки с Митака и Тони, радост и усмивки:) Надявамс е да съм пропуснала някого, ако съм не е нарочно.
Кате/мами/ как се гледа това цвекло, заинтригува ме аз обожавам цвекло, рупам си го в суров вид:)
Ето една от моите кратунки , много им се радвам:)