Добро утро на всички!
Ивка, брагодаря за красивите и положителни мисли, които споделяш тук
Наталка, ще чакам с нетърпение да разкажеш за Балкана, аз много обичам пътуванията и чета пътеписи с голямо удоволствие
Бони, права е Миленка, гледай да си почиваш! И какво значи, че си поспалива? Преди 9:00 часа си изпратила поста, кога го писа? А кога стана? Пак е рано за в отпуската
Верче, аз не знам за случая с татко ти, но разбрах, че си разтревожена. И аз бих била, ако някой влезеше в къщата на родителите ми... Но, както разбрах, си предприела мерки? Дано да са ефикасни. А това, че някой го дебне - има наблюдателни камери. Не знам как е в БГ, тук слагаш една табела, че обектът се наблюдава с камера, задължителна е такава табела, заради личната сфера и т.н., но няма значение къде ще я сложиш. Може да е отпред на входа на двора, а камерата да ти е в хола. Има камери на ниски цени, които не записват звук. Колкото един средно скъп телефон струват. Може би тогава ще стане ясно, кой е бабаитът.
Кате, ти май винаги си сърдечна и положителна

Благодаря ти за пожеланията
Дианка, аз мисля, че си права за природата. Аномалии някакви, постоянни. Но тя не си отмъщава, тя просто реагира логично на всяко глупаво, недалновидно действие на човека. Миналата година септемврийските снежни катаклизми в България, гледах по интернет. Как фирмите отказваха да разчистят, че договорите им били от октомври! Тази година: Слънце през ноември и хора по къси гащи и ръкави... Това може да е приятно усещане, ама после, когато всички нацъфти още сега и се попари от студовете - дали ще е приятно усещане като струват 10 евро черешите и по 5 евро ягодите? Като поскъпне всичко. То на човека с друго не можеш на му причиниш голяма болка, освен да му бръкнеш в джоба, ама лошото е, че и тогава псуват правителството и кого ли още не, но не се сещат, къде е първопричината.
Преди 2 години гледах едно предаване за северния полюс и Гренландия. Как се давят белите мечки

, защото през лятото леда се разтопява в такава степен, че се откъсват големи плочи, които после тръгват по окена и се разтопяват съвсем. А на тях - майка меца с меченца! Докато се усетят, че са се откъснали, са вече в открито море! Стопява се леда под лапичките им! И милите почват да плуват, ама къде ти? Издавят се едно по едно!

С глас ревах на това предаване, искало ми се е да мога да хвана за раменете всеки един човек на тази планета и да го разтърся, докато се сепне!
Миленка, дано перипетиите ти с интернет-доставчиците да са до тук! Много добре знам колко сме изолирани ние съвременните хора без тази връзка със света

Гледай да даваш моменти на пълно спокойствие, за да си добре и да не се изчерпваш
Един час не мога да донапиша този постинг! Звъни се по врати и телефони, не ме оставят кафето си да изпия... Както и да е, сега почти свърших
Да се похваля, че проспектчетата са готови, снощи ми ги доставиха, заедно с новите визитки. Най-после, трудно раждане за такава дреболия!
Остава да ви пожелая приятен ден! Пазете се, внимавайте за себе си, отдавайте си нужното!

Много усмивки и смях, момичета! Доброто настроение е здраве