kardia sti thalassa.jpg
Привет и от мен!!! От сутринта се опитвам да изпратя поста си,но уви ......и в ФБ имах проблем ......какво става днес ?!Да взема да се скрия някъде ли ?! Но както много точно си познала МАМИ се скрих на един плаж и малко след обяд сезавърнах ......нямах и ядене ,и естествено включих и резервния турбо двигател ,за да успея ,а ида съм изрядна в задълженията си!!!

И ето ме на линия ,надявам се да успея

да ви изпратя и моята положителна енергия и пожелания за спорна,успешна и мноооооого красива ,нова седмица!!!(ако се съди по мен.....

)МАМИ,вече ме познаваш мнооого добре....вчера го разбрах ....

Днес, да не пропусна да пожелая на МИЛЕНКА и нейната сладурана да прекарат почивката супер и да се скрият в Балкана под някоя дебела сянка и за нас!!!

И да благодаря за красивите снимки от снощи ......някога и аз танцувах и ми става много близко ,виждайки подобни снимки !!!БОНИ ,много ми става мило когато пишеш за родителите си ,това ,че си дъщеря запример или защото и моите са далеч и това чувство ми е много познато !

На всички Честит празник на бирата ......при мен е воден ден ....

и отивам да посетя НАТАЛКА,че вниманието ни днес е там .......МАМИ е една !!!Лек ден!!!