Къде сте кафето ви чака

Днес се кукнах рано и готвя, една баница се пече, боб се вари и едно пиле му прави компания на другия котлон

Хубав ден

!Изпивам
 !Изпивам   и аз се захващам с домакинстване!
 и аз се захващам с домакинстване! 

Добро утро, момичета сядам на
 Добро утро, момичета сядам на  със вас.Натали,много си пъргава мила,браво на теб - представям си как ухае у вас!
 със вас.Натали,много си пъргава мила,браво на теб - представям си как ухае у вас!  

Днес за пръв път имаме по - хладно утро,явно постепенно ще ни разхлади,че е пекнало пак яко.ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
 Днес за пръв път имаме по - хладно утро,явно постепенно ще ни разхлади,че е пекнало пак яко.ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!  

И аз съм вече на линия с кафето
 И аз съм вече на линия с кафето   Ама вие ме изумихте - особено Наталка
 Ама вие ме изумихте - особено Наталка   Толкова рано в неделя сутрин и вече спретнала манджите на печката - това си е цяло геройство
 Толкова рано в неделя сутрин и вече спретнала манджите на печката - това си е цяло геройство   

Натали, много се радвам,че си доволна от срещата - нека всеки по своему е щастлив и успех в живота!
 Натали, много се радвам,че си доволна от срещата - нека всеки по своему е щастлив и успех в живота!  Момичета, пожелавам ви прекрасна вечер!
 Момичета, пожелавам ви прекрасна вечер!  

Нинка,видях те!
 Нинка,видях те!  

Дидка и Зарче, лека,приятна и спокойна вечер милички! Пожелавам ви успех утре
 Дидка и Зарче, лека,приятна и спокойна вечер милички! Пожелавам ви успех утре