Здравейте,
Започвам работа на "втория фронт" - в кухнята. Ще приготвя дроб сърма с ярешки дреболии, салата домати с плочка сирене, а десерта ще бъде цитрусови плодове.
Спокойна вечер и приятна почивка
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
Здравейте,аз не готвя всеки ден затова не се пиша,но днес ядохме пиле със ориз,салата от домати,краставици и маслини,а за дасерт тиквеник.Това е от мен.Лека и спокойна вечер
Здравейте,аз не готвя всеки ден затова не пиша,но днес ядохме пиле със ориз,салата от домати,краставици и маслини,а за дасерт тиквеник.Това е от мен.Лека и спокойна вечер
Здравейте и от мен.Вечеряхме кисело зеле със свинско и баници,едната с тиква а другата с яйца и сирене ама с готови кори.Вече и аз имам нужда от диета.Лека вечер.
Здравейте,тази вечер сме на крилца и кърначета на фурна,картофени кюфтета,салата домати и краставици,за десерт макарони на фурна.Желая на всички топли почивни дни,че в този студ.....
zvezdichkata, много красиво меню показваш!:thumup:
Да се отчета за два дена: вчера пилешка супа и Салата 3 в 1:
Днес опекох Бърза риба с домат и печени картофи:
порцията за вечеря, и трушия от жълти чери доматенца:
Добро утро.весели готвачи,
Днес за закуска бяхме на топли сандвичи с яйца и сирене и кафе.Сложих бобеца да къкри и ще го правя по звериненски.Имам си от картофените кюфтета,а десерта ще е крем карамел.
Желая ви спокоен весел и много снежен уйкенд.