Бони, благодаря за кафенцето и ягодките! Ивче, благодаря за хубавото
пожелание, дано денят ни е хубав и спорен! Желая на всички хубава ра-
ботна седмица!

,след това половинката ми,който се прибра от 4- дневен  път и сега ще почива до 06.01.11 много сме доволни всички в къщи от тази почивка.
 ,след това половинката ми,който се прибра от 4- дневен  път и сега ще почива до 06.01.11 много сме доволни всички в къщи от тази почивка.  Накрая съседката която знаела и не дойде празна беше си сложила някакви пари в джоба
  Накрая съседката която знаела и не дойде празна беше си сложила някакви пари в джоба  .
 . 

Много благодаря за вниманието:) Вече съм по-добре и ще се възползвам утре да купя подаръците:) После ще споделя избора си, защото сте ми много близки вече, а и си личи, че сте чудесни приятели. Честито на именниците и на всички празнуващи! Желая ви романтична и спокойна вечер:)
 Много благодаря за вниманието:) Вече съм по-добре и ще се възползвам утре да купя подаръците:) После ще споделя избора си, защото сте ми много близки вече, а и си личи, че сте чудесни приятели. Честито на именниците и на всички празнуващи! Желая ви романтична и спокойна вечер:) 

.
.

! И аз съм на работа до 30, но на самите праз
 ! И аз съм на работа до 30, но на самите праз

,но Коледният дух не ме е изоставил
 ,но Коледният дух не ме е изоставил  .
 . /
 / ,но хората казват:Всяко зло за добро!...Ти не работеше ли в Лидл?Ще имаш време за приготовленията,и повече време за семейството.
 ,но хората казват:Всяко зло за добро!...Ти не работеше ли в Лидл?Ще имаш време за приготовленията,и повече време за семейството.