<iframe title="YouTube video player" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/t-vxanB58SQ" frameborder="0"></iframe>
Добро утро

Стели, благодаря за пожеланията

Миленка, съгласна съм със среднощните ти размисли. Понякога и аз си мисля така за сегашните тийнейджъри /и не само/. Тогава си казвам - може би аз остарявам. По моето време възрастните също мрънкаха, че не сме като тях
 И затова си казвам - всяко нещо с времето си. Приемам нещата такива, каквито са. Когато мога аз да повлияя на нещо, да го променя или насоча в добра посока - правя го от душа и сърце. Когато не мога - здраве да е...
  И затова си казвам - всяко нещо с времето си. Приемам нещата такива, каквито са. Когато мога аз да повлияя на нещо, да го променя или насоча в добра посока - правя го от душа и сърце. Когато не мога - здраве да е...Много "философски" започвам деня. Вярвам че все пак доброто е водещо и рано или късно балансира останалото. Затова ви пожелавам един хубав, спорен и усмихнат ден

може мъжлето да ми е прехвърлил някой вирус - вече 3 ден пие АБ. Снощи успях да наготвя, днес ще си почивам
  може мъжлето да ми е прехвърлил някой вирус - вече 3 ден пие АБ. Снощи успях да наготвя, днес ще си почивам    

,но тогава защо младите така се възхищават на чуждите празници и обичаи.....какво не им достига на нашите празници?Ох много "депресираща "тема май
 ,но тогава защо младите така се възхищават на чуждите празници и обичаи.....какво не им достига на нашите празници?Ох много "депресираща "тема май 

а преди това бях виждала животни само на цирк зоологическа градина или през прозореца на влака
  а преди това бях виждала животни само на цирк зоологическа градина или през прозореца на влака   . Еххх спомени спомени друго си е в БЪЛГАРИЯ
 . Еххх спомени спомени друго си е в БЪЛГАРИЯ
 Прибрах се по-рано и поне успях да сготвя.
 Прибрах се по-рано и поне успях да сготвя.  А мъжът ми остана на работното място да поддържа темпото.
 А мъжът ми остана на работното място да поддържа темпото.