Приятели, сядам на следобедно кафе и ви каня да го споделим
 Огъня приятно грее в камината, само да стоиш на топличко.
  Огъня приятно грее в камината, само да стоиш на топличко.Тук заваля един пухкав сняг, че и вятър има - очертава са май време за ски

Като пристигнахме обратно в Търново, не се прибрахме у дома, а ходихме на гости в едно приятелче на малкия да си поиграят, а ние с майка му да си побъбрим :P Сега гледам Стани богат вече,че до преди малко готвих - то от хойкане време не ми остана за това
 Като пристигнахме обратно в Търново, не се прибрахме у дома, а ходихме на гости в едно приятелче на малкия да си поиграят, а ние с майка му да си побъбрим :P Сега гледам Стани богат вече,че до преди малко готвих - то от хойкане време не ми остана за това    

:beer
  :beer  :
 :   

.
.  

Варна пак е побеляла и ще ми се размине разходката до Шумен
 Варна пак е побеляла и ще ми се размине разходката до Шумен   Не ми дават да шофирам в такова време!Явно днес ще е ден за филми и пуканки.Следобед ще понаготвя нещо.Този ден ще ми се види доста дълъг.
  Не ми дават да шофирам в такова време!Явно днес ще е ден за филми и пуканки.Следобед ще понаготвя нещо.Този ден ще ми се види доста дълъг. още малко остава!Дай боже да провлача крак и да има повече форумски бебенца тази година
 още малко остава!Дай боже да провлача крак и да има повече форумски бебенца тази година