Честит празник на всички медицински работници! Пожелавам им да получават всеки ден удовлетворение от работата си и да я вършат с много любов! И нека. св Пантелеймон да ги закриля и да им дава сили!

Иве, благодаря ти от името на майка ми, че си сетила за нея! Обадих й се да й кажа за поздрава ти и тя много се трогна! Ние до преди малко бяхме заедно, ходихме да се черпим в едно много приятно ресторантче!
Питието е от мама, почерепете се!

Иче, не се притеснявай за малкия, ще свикне на яслата. Като види, че всяка вечер си го прибираш в къщи, ще придобие по-голяма сигурност и няма да го е страх. И аз съм го изживяла същото с дъщеря ми, но постепенно тя разбра, че там не я очаква нищо страшно и даже ходеше с желание, защото й беше интересно и забавно с другите деца. Когато я пуснах за първи път ми беше много трудно да я чувам как плаче след мен, но после прочетох някъде, че това е нормалната реакция на всяко дете. По-притеснително е ако детето не реагира при раздялата, това означава, че то има някакъв психологически проблем и не осъзнава какво точно му се случва. А това да не прекарваш всеки миг с мама за едно такова малко човече си е голям стрес, но това е промяна, която то трябва да изживее дори и с цената на малко сълзи(и от малчо, и от мама

). Дали е вярно или не, не мога да кажа, но това ми помогна донякъде да се справя с положението, защото и на мен ми беше много тежко. Успех и търпение ти желая!