От няколко години имам машина за хляб и съм много доволна. Чудесна придобивка!!! Приготвяш си хляб по свой вкус и знаеш със сигурност какво ядеш. Аз си правя различни пълнозърнести хлябове- с различни видове брашно: грахам, ръжено, соево, типово. С различни подправки-като се почне от черен пипер, чубрица, мащерка, босилек, люта чушка, семена от слънчоглед, тиква, лен, сусам......кой каквото предпочита. Само има един недостатък- хлябът става много хубав и се изяжда почети наведнъж....което е зле за фигурата.
Но иначе е страхотно улеснение. Поставяш във формата всички продукти, нагласяш си желаната програма и натискаш копчето. Тя сама си меси, втасва и пече, а къщата ухае невероятно на прясно изпечен хляб.
С тази машина може да се приготвят и сладкиши и кексове. Може да се приготвя и само тесто за пици, мекици или други неща.
Много бях впечатлена от сладкото, което се приготвя с нея. Става невероятно ароматно.
Ако сте решили да си направите подарък...купете си и няма да съжалявате.
Аз преди време поместих една от любимите ми рецепти за хляб, която сама си изфантазирах.
http://www.receptite.com/recepta.php?r=5589