Какво сготвих днес - Януари '13
- milena75
- магьосник в кухнята
- :: 64 рецепти от milena75
- :: 279 снимки от milena75
Re: Какво сготвих днес
Здравейте!
Снощи правих картофени кюфтета, които днес на обяд доядохме с детето.
За тази вечер салатата ни ще е Салата от яйца със сметана. Ще сготвя и нахут яхния. Преди време баба ми го правеше и на мен много ми харесваше. За съжаление така и не се научих как се приготвя и сега ще импровизирам. Стискайте палци да стане хубав, че иначе моите моите хора ще трябва да се задоволят само със салатката.
Приятна вечер!
Снощи правих картофени кюфтета, които днес на обяд доядохме с детето.
За тази вечер салатата ни ще е Салата от яйца със сметана. Ще сготвя и нахут яхния. Преди време баба ми го правеше и на мен много ми харесваше. За съжаление така и не се научих как се приготвя и сега ще импровизирам. Стискайте палци да стане хубав, че иначе моите моите хора ще трябва да се задоволят само със салатката.
Приятна вечер!
- remiva
- магьосник в кухнята
- :: 23 рецепти от remiva
- :: 103 снимки от remiva
Здравейте!
Тази вечер сме на качамак със сирене и запържен червен пипер. За десерт има ябълки.По-интересно е какво ще е утре менюто
Аз оставам в размисъл, а на вас желая спокойна нощ!
Тази вечер сме на качамак със сирене и запържен червен пипер. За десерт има ябълки.По-интересно е какво ще е утре менюто

Аз оставам в размисъл, а на вас желая спокойна нощ!
Това, което не ме убива, ме прави по-силна.
- pajarita
- началник печка
- :: 1 рецепти от pajarita
Привет и от мен момичета.За днес боб със зеле,пържени дробчета с вино ,лук и праз и спагети с разни колбаси и много кашкавал.Десерта е плодови млека и шоколад.Спокойна вечер на всички

-
- виртуоз с тиган
Здравейте весели
.Тази вечер у нас: супа топчета,макарони с кисело мляко и чесън и десерт бисквитена торта отгоре я поръсих обилно с кокосови стърготини стана божествена
. Има и течен шоколад и най-различни вафли.Спокойна нощ и весел ден.

- mami48
- магьосник в кухнята
Привет, весели
- днес, ще изпека на грил тиган наденички,салатки по избор - свежа, разни туршийки,има и от грах яхнията от вчера,десерта - ябълки,мандарини. Хубав и приятен ден.

- dianakatou
- виртуоз с тиган
- :: 9 рецепти от dianakatou
- :: 119 снимки от dianakatou
Привет ,
!От вчера нахут-пилаф ,тук го готвя и се харесва ,пък е и много полезен. Салата маруля,стъргани моркови и люспи пармезан,десерта е плодове ябълки смит(зелени и кисели ,само аз ги хапвам),портокали ,мантарини и банани.Днес печено пиле,карт.пюре и броколи ,ЕЛЕНА ,като чета колко сладко хапвате ,благородно ви завиждам ,и мен вафли ми харесват ,но заради холестерола само се наслаждавам ,като ги хапват другите
Лек ден!!!

-
- виртуоз с тиган
Здравейте,момичета!
Вчера правих гювеч със свинско месо,салата от печени чушки с чесън. От тях има и за днес.Сега правих пухкава баница за обяд и айран.Понеже само аз съм по десертите още имам от печената тиква,за останалите ако решат има компот и плодове.
Спокойна вечер на всички!
Вчера правих гювеч със свинско месо,салата от печени чушки с чесън. От тях има и за днес.Сега правих пухкава баница за обяд и айран.Понеже само аз съм по десертите още имам от печената тиква,за останалите ако решат има компот и плодове.
Спокойна вечер на всички!
- pajarita
- началник печка
- :: 1 рецепти от pajarita
Здравейте
за днес салата,пержени картофки със сирене и панирани пилешки пържоли.За вечеря все още умувам какво да е
Десерта е палачинки с шоколад и плодове.

- Makaweli
- магьосник в кухнята
- :: 66 рецепти от Makaweli
- :: 908 снимки от Makaweli
Привет
Снощи мъжът ми ме изненада с приготвена вечеря - Картофена яхния със свински хапки и бамя. Беше ми много приятно, защото мислех да спретна нещо бързо. През седмицата нямам време за дълги ястия
И сега за вечеря има от снощната манджа
Ще приготвя Салата от червено цвекло, моркови и ряпа и сме готови
Десерта е Сусамки от магазина и Ябълки
Спокойна и топла дъждовна вечер

Снощи мъжът ми ме изненада с приготвена вечеря - Картофена яхния със свински хапки и бамя. Беше ми много приятно, защото мислех да спретна нещо бързо. През седмицата нямам време за дълги ястия

Десерта е Сусамки от магазина и Ябълки

Спокойна и топла дъждовна вечер

Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.

- vyra59
- магьосник в кухнята
- :: 25 рецепти от vyra59
- :: 43 снимки от vyra59
Здравейте
За днес приготвих шаран на фурна, една питка на възелчета във формата за кекс, десерта е ябълки
Приятна вечер

За днес приготвих шаран на фурна, една питка на възелчета във формата за кекс, десерта е ябълки

Приятна вечер