С малко помощ най сетне успях да намеря тази тема!
Та здравейте и тук!
Моето истинско име е Тодор, но почти навсякъде из интернет съм известен като Bubbles.
Обичам да правя много неща, но едно от любимите ми занимания е да готвя - за сега предимно се уча и за мое щастие се справям добре.
Хобита?
Ами имам няколко - Риболов, шахмат, четене и събиране на доуджинши(това са тип японски комикси основно за възрастни) и огроооомна колекция от пъфски работи...
...мдаа сигурно повечето от вас сега са ококорени но това е нещо което винаги ме е радвало много - когато кажа на някой че колекционирам всякакви неща свързани с анимацията The powerpuff girls, идея си нямате к'ъв кеф да гледаш слисаните им лица и естествено вечния въпрос - Ама ти на 28(вече) и си момче(мъж) как може да се занимаваш с такива детски работи и то за момичета? дрън дрън дрън дрън дрън...
Отговора е прост - Харесва ми, занимавам се и не ми пука кой какво мисли по този въпрос.

Впрочем и ника ми идва от там.
Имам си приятелка(скоро ще се женим) и дете на път(всъщност това е новина и за мен, понеже е от миналата седмица) и съм благодарен че се намери жена, която да ме търпи с всичките ми качества и недостатъци.
Е, толкова за мен.
Поздрави на всички! Bubbles
П.П.
Хееей замалко да забравя - много обичам и футбола а от подписа ми ще разберете кои са ми най любимите отбори.