Хайде на кафе

Утрото е хубаво и слънчево, бъдете усмихнати и лъчезарни, да е спокоен денят ви

.
 . 
 Ще чакаме вести от теб през таблета. Пожелавам ти приятно пътуване, много емоции и един хубав релакс!
 Ще чакаме вести от теб през таблета. Пожелавам ти приятно пътуване, много емоции и един хубав релакс!  

Ох май много се размечтах...
 Ох май много се размечтах... 

от мен
 от мен

добро утро на всички
  добро утро на всички   лек и усмихнат ден
  лек и усмихнат ден 

Ивка, почивай си и стой на топличко,че ако и при вас е така студено,както при нас - направо не ти завждам.Миленка, пропуснах да ти кажа,колко много ти завиждам,благородно разбира се, за тоя невероятно красив изглед към морето,ах морето!
 Ивка, почивай си и стой на топличко,че ако и при вас е така студено,както при нас - направо не ти завждам.Миленка, пропуснах да ти кажа,колко много ти завиждам,благородно разбира се, за тоя невероятно красив изглед към морето,ах морето!  Илинка, толкова е хубаво да имаш парк,езеро,гора близо до дома си - ние сме до липова гора,красота,много птици,катерички - нямам думи,толкова радост за окото!Хубав ден момичета!
 Илинка, толкова е хубаво да имаш парк,езеро,гора близо до дома си - ние сме до липова гора,красота,много птици,катерички - нямам думи,толкова радост за окото!Хубав ден момичета!  

Верче, Танче -пишете,момичета.
 Верче, Танче -пишете,момичета.

, не съм била чак такъв профан! Оказа се, че от оператора е трябвало да дадат някакви настройки, без които не може да се осъществи връзката. Сега вече всичко е наред, а и аз се успокоих, че не съм чак толкова на Ви с техниката
 , не съм била чак такъв профан! Оказа се, че от оператора е трябвало да дадат някакви настройки, без които не може да се осъществи връзката. Сега вече всичко е наред, а и аз се успокоих, че не съм чак толкова на Ви с техниката  .
 . 
 Миленка, не съм се усъмнила и за секунда,че няма да се справиш с тая техника
 Миленка, не съм се усъмнила и за секунда,че няма да се справиш с тая техника  
   още веднъж - ЛЕК ПЪТ И УСПЕХ НА ВЕСИ, забавлявайте се от сърце!!! Мили приятелки, пожелавам ви лека и спокойна нощ,сладки сънища!
 още веднъж - ЛЕК ПЪТ И УСПЕХ НА ВЕСИ, забавлявайте се от сърце!!! Мили приятелки, пожелавам ви лека и спокойна нощ,сладки сънища!