Пожелавам ви прекрасен ден

- сядам и аз. Йоанка, радвам се,че си писала и че сте добре,дано е така винаги. Пожелавам на всички спокоен,весел и приятен ден!
  - сядам и аз. Йоанка, радвам се,че си писала и че сте добре,дано е така винаги. Пожелавам на всички спокоен,весел и приятен ден!  

,ще ви чакам!!
 ,ще ви чакам!!  

.Много хубав човек си!
 .Много хубав човек си! 

Страхотен ден със старотни приятели и намерихме среднощ. Днес ще я карам по-леко, че нещо ме мързи, а и времето е чудесно за разходка, но първо ще поседна и аз при Катето за сладки приказки.
  Страхотен ден със старотни приятели и намерихме среднощ. Днес ще я карам по-леко, че нещо ме мързи, а и времето е чудесно за разходка, но първо ще поседна и аз при Катето за сладки приказки.

Добро утро момичета!Кате,Бони,Дидка,Танче и всички други.....Не съм писала отдавна,но пък редовно ви *чета*.При мен нищо ново.Събудих се точно преди 30 минути,снощи.....бяхме,каде ли не.А главата колко ме боли от питиетата,само аз си знам....А във 13 часа,нашо време съм на маникюр,а как ще отида,незнам.....То не е само отиването,после са 3 часа вътре и така....Хайде,спирам,не искам да ви развалям настроението
Добро утро момичета!Кате,Бони,Дидка,Танче и всички други.....Не съм писала отдавна,но пък редовно ви *чета*.При мен нищо ново.Събудих се точно преди 30 минути,снощи.....бяхме,каде ли не.А главата колко ме боли от питиетата,само аз си знам....А във 13 часа,нашо време съм на маникюр,а как ще отида,незнам.....То не е само отиването,после са 3 часа вътре и така....Хайде,спирам,не искам да ви развалям настроението  Отивам да взема един студен душ и след това да си направя фреш от портокал и мандарина
 Отивам да взема един студен душ и след това да си направя фреш от портокал и мандарина

Ехооо,Мануелка -появи се най - после - не се притеснявай за днешното си състояние,то е присъщо за млад човек, това са незабравими моменти,днес не ти е комфортно,но още утре ще усетиш и разбереш - колко приятна беше изминалата нощ, макар и да си прекалила с нещо конкретно,забрави, важен е купона.
 Ехооо,Мануелка -появи се най - после - не се притеснявай за днешното си състояние,то е присъщо за млад човек, това са незабравими моменти,днес не ти е комфортно,но още утре ще усетиш и разбереш - колко приятна беше изминалата нощ, макар и да си прекалила с нещо конкретно,забрави, важен е купона.  Миличка, пиши ни по - често,не ни забравяй.Пожелавам ти всичко добро и те чакам тук.
 Миличка, пиши ни по - често,не ни забравяй.Пожелавам ти всичко добро и те чакам тук.  Танче, наистина е много красиво - има доста пейки, за всички момичета, аз ще седна там и ще чакам да дойдат.
  Танче, наистина е много красиво - има доста пейки, за всички момичета, аз ще седна там и ще чакам да дойдат.